Bulvár

Hosszú ujjú póló – mivel viseljük?

Hosszú ujjú póló – mivel viseljük?

A hosszú ujjú póló már régóta a férfiak egyik nagy kedvencének számít. Praktikuma mellett nem csak sportos külsőt kölcsönözhet, hanem bizonyos típusai akár kifejezetten elegáns viseletekhez is felvehetőek. A hosszú ujjú pólókat ráadásul nem csak ősszel és télen lehet viselni. Léteznek olyan modellek, amelyek vékony anyagból készülnek és kifejezetten tavaszi, valamint nyári viseletre lettek szánva. Hogyan viselhetjük tehát őket?

Hosszú ujjú póló – a félelegáns viseletek része

Ahhoz, hogy igazán értékelni tudjuk a hosszú ujjú pólók jelentőségét, valamint megfelelően viseljük őket, érdemes megismerni azok különféle típusait. A legismertebb casual típus a klasszikus T-shirt fazon hosszú ujjú verziója. Ezek a típusú pólók nem túl lazák, de nem is túl passzosak ahhoz, hogy akár lezserebb viselet mellé is hordhassuk őket. Pontosan úgy viselhetjük őket, ahogyan a klasszikus T-shirt pólók esetében. A hosszú ujjú póló fölé télen ráadásul akár egy rövid pólót is felvehetünk, ha az underground stílus felé akarunk húzni. Viszont nem csak ezen típusa létezik a hosszú ujjú felsőknek. Akik az elegánsabb vonalat kedveli, azok számára a kifejezetten finom anyagból készült, zakó alá is viselhető fazonok lesznek a legjobbak. Ezek a fajta pólók enyhén követik a test vonalát, ezért kifejezetten áramvonalasan hatnak – erre pedig szükség van, ha zakó alá szeretnénk felvenni őket. Viszont önmagában is elegáns látványt nyújt egy farmerral, de akár vászonnadrággal is. Ebből kifolyólag ezek a skinny fazonok a legnépszerűbbek az elegánsabb stílus követőinek körében. Ma már viszont nem csak skinny, de slim, vagyis teljesen testhezálló hosszú ujjú pólókat is kapni. Az ilyen modelleket leginkább azoknak javasolják, akik nem bánják, ha a felső szinte „izompóló” módjára feszül rajtuk. Az ilyen felső nem csak önmagában viselhető, de remek választás lehet aláöltözet gyanánt is, hiszen rásimul a testünkre.

Mivel viseljük a hosszú ujjú pólót?

Ahogyan már írtuk korábban, a hosszú ujjú pólókat akár nyáron is viselhetjük. Ez annak köszönhető, hogy készülnek kifejezetten vékony anyagból is ilyen darabok. Ráadásul a hosszú ujjú fazont rendkívül sikkes úgy hordani, hogy feltűrjük az ujjánál. Ez önmagában, de akár egy kigombolt, feltűrt ujjú inggel is nyerő választás lehet. Az ilyen módon hordott hosszú ujjú pólókat nem csak hosszúnadrághoz, de halász- és rövidnadrághoz is bátran felehetjük. Jól mutat hozzá nyáron a sneaker, a tornacipő, a szandál és a papucs is. Vagyis ha egyszerre szeretnénk sikkesek és nyáriasan lazák lenni, akkor érdemes kipróbálni ezt a megoldást.

Milyen színben válasszunk hosszú ujjú pólót?

Ha a színekről van szó, akkor szinte bármi szóba jöhet ezeknél a felsőknél. Az idei szezonban egyébként is trendinek számít a férfiak számára korábban megszokott színektől eltérni. Jelenleg a mustársárga, a világoskék és a fűzöld is ugyanúgy hódítanak a hosszú ujjú pólók esetében, mint a klasszikus fekete, sötétkék vagy földszínű árnyalatok. Ezért tehát feltétlen érdemes kísérletezni. A legtöbb szín megfelelően kiválasztva bármilyen farmerhez is kiváló választás lehet. Ezért ha már kinéztük hosszú ujjú pólónkat, vagy ahhoz keresnénk nadrágot, akkor érdemes átböngésznünk az alábbi linken található kínálatot: https://modivo.hu/c/ferfiak/ruhanemu/farmerek.

About Author

Szólj hozzá!