Hová és főleg miért tűnt el Kepes András sikerkönyve a boltokból? - Nem nyert, aki a készlethiányra tippelt! - Városi Kurír

Sorting by

×

Hová és főleg miért tűnt el Kepes András sikerkönyve a boltokból? – Nem nyert, aki a készlethiányra tippelt!

Kepes András: A boldog hülye és az okos depressziós

Novemberben még csak a Bookline Top50 a sikerlista 2. helyén állt, a decemberi értékesítési versenyt már meg is nyerte, a Libri nemrég még Google-hirdetésben is kínálta, most azonban egyetlen nagy magyar könyvkereskedőnél sem kapható Kepes András legutóbbi könyve, A boldog hülye és az okos depressziós (a múlt év végén megjelent, 250 oldalas keménytáblás könyvnek a kiadója is a Libri volt) – írta a Telex.

Hirdetés

Elfogyott, vagy leszedték a polcokról?

“A Libri-Bookline arra kért, töröljem a velük kapcsolatos két posztomat.

Azért, hogy kiderüljön, lám, az „okos” nem csak „depressziós” lehet, hanem engedékeny is, a békesség jegyében megteszem ezt a gesztust. A boltokból és a sikerlistákról eltüntetett “A boldog hülye és az okos depressziós” c. könyvemből azért idéznék néhány sort, hogy mire jutottam a boldogságot és a bölcsességet illetően:

„Amikor nem anyagi javaktól, hatalomtól, sikertől reméljük a boldogságot, nem azon emésztjük magunkat, hogy nem tudjuk a másikat a saját képünkre formálni, miközben magunkat sem hagyjuk nyomasztani, hanem a tudatosság segítségével felülemelkedünk a frusztráló helyzeten.”

A törölt posztokról, illetve a könyvvel kapcsolatos különös események hátteréről a portál megkérdezte Kepes Andrást, aki egy kiadói vezető nevét adta meg azzal a megjegyzéssel, hogy

„ő tud beszámolni, ha akar, a háttérről, ami idáig fajult”.

Az általa megnevezett személyt emailben és sms-ben is keresték, de a cikk megjelenéséig nem reagált az üzenetekre.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.