Hülyét csináltak belőle a sajátjai!

Szemetet nem dobunk ki az év első napján, mert a babona szerint kidobnánk vele a szerencsénket is. Éppen ezért, eszemben sincs politikát üríteni az éterbe, és a miniszterelnök 2019-et búcsúztató videójáról is csupán szakmailag elmélkedem.

Bárkik is hányták egymásra a felvételeket,

sikerült teljesen hülyét csinálniuk Orbán Viktorból és a fideszesekből. A színek ugyanis úgy torzulnak el a kaptárszerűen váltakozó képsorokon, hogy az ember lányának kacagni támad kedve. A narancsból pirosra vagy épp citromsárgára sikeredett kormánypárti logós fotókról már csak a sarló és a kalapács hiányzik, de meg kell elégednünk azzal, hogy Orbánt vágták közéjük.

Kistotálban, nagytotálban, sok darabban,

született Bástya elvtársként mutatják a fekete rácsokban, és mind megtudhatjuk, milyen pazar volt a 2019-es esztendő számára. Tankok, diktátor cimbik, hátizsák, kézcsók, vonulás, gyerekek, Isten, haza, család, szlogenek, zászlók, labda, tömegek. ( Az egyik képet kétszer is megnéztem, mert olyan, mint amikor a dk-sok tüntetnek ellene kék dzsekiben.)

A videó szerkesztői gondosan ügyeltek arra, hogy a miniszterelnöknek több arcát is megmutassák, ezért láthatjuk a mosolyát púderesen, a morci fejét kékbe forduló szürkésen, vagy a koncentrálósat halvány céklában. Hiába no, sokszínű ő is, mint a világ.

Elképzelhető, hogy a búcsúvideó egyszerűen csak megmaradt a realitásoknál,

és ezért gagyi. Azaz felesleges a szakmaiságot számon kérni a készítőktől, ha a kontárság és a szolgalelkűség a mérce. Azért azon mindannyiunknak érdemes elgondolkodni, miért fekete gyászlapon kíván boldog új évet a magyaroknak a miniszterelnök…

Forrás

3 thoughts on “Hülyét csináltak belőle a sajátjai!

  • Én egy rossz ripacsot is. Nincs egyetlen oszinte arc kifelyezese, mindent túl spilaz.

  • Ja es meg valami! Hulyet az apja csiinalt belőle, leg alabb is elsonek.

  • Nezhetetlenul szar a video, valoszinu, aki ezt az aprolekos cikket irta, kikockazta az egeszet, mert maskepp az egesz nem mas, mint egy ocska kapkodas.
    Az is helyes eszrevetel, hogy vajon miert is fekete alapon kivant boldog ujevet az embereknek? A feher alapon is nagyon jol kijott volna a narancsszin. Attol tartok, hogy ennek van egy nagyon rossz pszichologiai uzenete, vagyis a felhasznalt szinnel pontosan ellenkezo ertelmet ad a jokivansaganak, vagyis olyan ez, mint amikor “Isten bizony”-ra megigrunk valamit, de kozben hatul a kezunk csuriban van, ami fel is oldja azonnal az igeretunket.
    Roviden: a cikk jo, a video pocsek, orban allapota mar kritikan aluli, akarmikor robbanhat, az uzenete veszjoslo…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük