Hungarikum! Így hagy ott a repülőtéri BKK járat….

Röpködnek a milliárdok a turisztika különböző, valakiknek minden bizonnyal jól tejelő ágazataiba, a tervszámok is rendben vannak, akár az átkosban voltak. A papír még mindig türelmes. A valóság azonban mást mutat. Így hagy ott a BKK a megállóban 

Kevés a duma….

A Közlekedő Tömeg közösségi oldalán számolt be a csütörtöki – bármelyik nap lehetett volna – repülőtérre menő járat színvonaláról:

“Így hagy ott a BKK a megállóban – a mai napon is szégyenteljes színvonalat nyújtott a budapesti repülőtéri busz.

Miközben az idegenforgalom számai évről évre rekordokat döntenek, és nagyszabású nemzetközi reklámkampány csábít még több utazót Budapestre, a régóta elégtelen férőhellyel üzemelő repülőtéri buszjárat – melyről már számos alkalommal írtunk mi is – mára a város turizmusának egyik szégyenfoltjává vált. A menetrenddel csak esetlegesen egyező időpontokban induló buszokra már a végállomáson sem lehet felférni.

Még hogy repülni veszélyes? Budapesten az odaút sokkal gázosabb!

Képeinken a Deák Ferenc téri végállomásról

ma kora este egymás után induló négy busz, és az azokra fel nem férő utasok láthatók. A következő megállóban százas nagyságrendű utas próbált feljutni a járatokra, hiába. Az utasok ilyen zsúfoltságban búcsúznak a várostól és az országtól a kora esti forgalomban a repülőtérig tartó 50 perces úton. Láthatóan az augusztusi turistaszezon is felkészületlenül érte a fővárosi közlekedési céget.

Az idei nyár számos botrányos közlekedésszervezési intézkedését tekintve álláspontunk szerint a Tarlós István főpolgármester által az elmúlt években szétvert budapesti közlekedési intézményrendszer teljes mértékben alkalmatlanná vált alapfeladatának ellátására, mely a város közlekedésének színvonalas megszervezése volna.

Fenntartjuk közel egy éve tett javaslatunkat:

a városközpont és a repülőtér közötti busz a nappali órákban egész nap 10 percenként kell induljon. A finanszírozás nem lehet akadály, hiszen az emelt viteldíj mellett a járat még így is nyereséget termelne az önkormányzatnak.”

A Városi Kurír mindehhez csak annyit tehet hozzá, hogy ez az eset is azt bizonyítja, hogy Tarlós és csapata , nem egyszerűen szakszerűtlen városvezető, de figyelmetlen is. A legkevésbé sem   város lakóinak érdekeivel foglalkoznak. Szinte  minden idejüket, gondolatukat leköti az izgatott megfelelni akarás, de nem nekünk, hanem a kormányzatnak.

Konok Péter: “Orbán Viktor korrektségéhez nem férhet kétség” – véli Tarlós István

Az internet nem felejt: Tarlós István rosszul szereti Budapestet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük