Hunvald Györgyre tesz fel mindent az MSZP Erzsébetvárosban

Hunvald György indul az MSZP színeiben Erzsébetvárosban az őszi önkormányzati választásokon a polgármesteri székért – derült ki Gulyás Márton újonnan indult heti blogjának első részéből, a hetiWTF-ból – vette észre a Merce.hu.

Hunvald polgármesteri indulására vonatkozó jelenet 6.30-tól látható, amely az MSZP VII. kerületi pártirodájában készült és elhangzik, mögé áll a párt.

A videóban Gulyás egyik fő témája

a jelenleg is zajló főpolgármester-jelölti előválasztás, de szóba kerül az őszi önkormányzati választás is:

  • És ki lesz akkor a polgármesterjelölt?
  • Ősszel? Gyuri.
  • Igen? Hunvald György?
  • Indul, igen.

Majd a következő snittben arról is beszélnek az iroda dolgozói, hogy a VII. kerületi MSZP egységesen Hunvald György mögött áll, egyikük szerint

„ezt már egyébként a taggyűlés is megszavazta”.

Hunvaldot, aki 2002-2010 között már betöltötte Erzsébetváros első emberének pozícióját,

két ügyben is jogerősen elítélte a bíróság. 2014. július 1-én a Kúria jogerősen egy év börtönbüntetésre ítélte két rendbeli hivatali visszaélés miatt. Az ex polgármestert más ügyekben felmentette a bíróság, börtönbe nem kellett vonulnia, mivel több időt töltött előzetes letartóztatásban, mint amennyire végül elítélték.

Ősszel az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért zajló aláírásgyűjtés közben tűnt fel, valamint az MSZP hulladékszállítás ügyében a Kossuth téren tartott sajtótájékoztatóján is megjelent.

(forrás: merce.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük