Hurrá! Orbán Sára is saját láb(unk)ra állt! – Első cége bejegyezve!

Orbán Viktor újabb gyermeke döntött úgy, hogy vállalkozó lesz, Szokira-Orbán Sára 2021 végén, december 14-én alapította meg másodmagával az Art Related Solutions Képzőművészeti Galéria és Tanácsadó Kft.-t, amit a cégbíróság 2022 első napjaiban, január 4-én jegyzett be – vette észre az mfor.hu a cégnyilvántartásban.

“…máshova nem sorolható egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység…”

A részletekből kiderül, hogy a céget 3 millió forintos jegyzett tőkével hozták létre.

A főtevékenysége üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás, amely mellett még két tevékenységi kör szerepel: ezek a cégkivonat szerint máshova nem sorolható egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység, valamint használtcikk bolti kiskereskedelme.

A cégben kisebbségi tulajdonrésze van Tajnafői Zita Diánának, de az, hogy pontosan mekkora rész esik rá, a hivatalos papírokból nem derül ki. Tajnafői Zita korábban a Paks II. Zrt. törzskari igazgatóságának koordinációs szakértője volt, még korábban, 2012-ben pedig a Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezetőjeként dolgozott.

Az Mfor szerint ahogy Szokira-Orbán Sárának, úgy Tajnafői Zitának is ez a közös cég az egyetlen gazdasági érdekeltsége.

A cég székhelye a Pasaréti út 122.-124., mely azért is érdekes, mert ez az az ingatlan, ahol többek közt Orbán Ráhel férjének, Tiborcz Istvánnak is megtalálhatók a cégei, köztük például a BDPST Zrt.

Kapcsolódó

A fotó illusztráció!

 

Hurrá! Orbán Sára is saját láb(unk)ra állt! - Első cége bejegyezve!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük