Sorting by

×

Hűség-horoszkóp – Ők 5-en nem bírnak a “vérükkel”

Sajnálatos módon nem minden személy őszinte és megbízható. Egyesek cseppet sem jönnek zavarba, ha hazudniuk kell és a hűtlenség számukra teljesen természetes dolog, amely miatt nem éreznek lelkiismeret furdalást. Mégis kit vagy mit lehet okolni ezért? Neveltetés, oktatás vagy személyes trauma kérdése? A horoszkóp szerint a csillagokba van megírva, hogy melyek azok a zodiákusok, akik sokkal hajlamosabbak a csalásra, hiszen túl nyitottak a világban létező lehetőségekre.

5. helyezett – OROSZLÁN

A szituációra való tekintet nélkül, egy Oroszlánnak  minden ben így ebben is, azaz az élen kell lennie. Úgy tekint magára, mint a legvonzóbb, legokosabb személyre, akinek a kegyeit mindenki keresi. Amikor egy Oroszlán úgy érzi, hogy a párkapcsolata nem folyik tökéletes mederben, akkor a csalás könnyedén felüti a fejét. Néha csak az önbecsülés tartja vissza attól, hogy a tettek mezejére lépjen.

4. helyezett – KOS

A Kosok aligha tudnak lecövekelni egyetlen partner mellett. Mivel a világ egy hatalmas hely, tele lehetőségekkel, ők ezt szeretnék is kiaknázni. Egy kapcsolatban alapfeltétel számukra a szenvedély. Amikor a csend, béke és nyugalom bekövetkezik egy kapcsolatban, akkor sok nehézséget élnek meg. Előbb vagy utóbb tönkreteszik a párkapcsolatukat, és lehet, hogy a csalás konkrét okát sem tudják megmondani, állítja a horoszkóp

3. helyezett – IKREK

Mint egy vérbeli film karakter. A szerető férj/feleség és példaértékű családapa/anya otthon, ugyanakkor a legszenvedélyesebb szerető a másik, titkos életében. Az Ikrek hajlamos ilyen életmódot kialakítani. Nem kizárt, hogy évtizedeken keresztül éli ilyesfajta kettős életét, és senki nem jön rá, hogy mit tesz.

2. helyezett – RÁK

Annak ellenére, hogy a Rákok az otthon melegéről és szeretetteljes családi életről álmodoznak, nem tudják teljes mértékben értékelni ezt a fajta életet. Számukra mindennek tökéletesnek kell lennie, ám túl későn ébrednek rá, hogy az igazi boldogság nem a tökéletességben rejlik. Amikor ezt felismerik, talán már túl késő és csalásra adták a fejüket. Állapítja meg szomorúan a horoszkóp.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.