A jelszó mára: túlélés! – A horoszkópnak most nincsenek jó hírei, sőt

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra. Nos a horoszkóp szerint szinte minden csilagjegynek van mitől tartania ezen a vasárnapon, márpedig a horoszkóp ritkán téved. Tehát a jelszó mára: túlélés!

Kos

Úgy érzed, mintha nagy nyomás nehezedne rád a munkáddal kapcsolatosan a mai napon. Tudd, hogy megvan a választásod és te határozod meg, hogy kinek vagy minek engeded, hogy kihozzon a sodrodból. A kemény munka mellett szórakozás is férjen a napba, elvégre mégiscsak hétvége van.

Bika

Úgy érzed, hogy készen állsz véghez vinni egy tervet a mai napon, ám nehogy túltengjen benned az önbizalom és nagyobbat markolj, mint amennyit fogni tudnál. Ne erőltess semmit és figyelj az apró részletekre is.

Ikrek

Egy romantikus kapcsolatot illetően döntésre jutsz, hiszen úgy érzed, hogy nincs meg az a fajta mélység, amire vágysz. Őszintén valld meg a szíved szavát és ne feledd, több hal is van még a tengerben.

LÉPTEN NYOMON HOROSZKÓP!

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A pároddal, egy családtaggal vagy valakivel, aki közel áll hozzád, a mai napon összekaphatsz. Alapvetően nagyon jól kijössz másokkal, de ez a nap pont olyan lesz, amikor magadra kell jobban figyelned. Emiatt pedig ne legyen lelkiismeret furdalásod, int a horoszkóp.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “A jelszó mára: túlélés! – A horoszkópnak most nincsenek jó hírei, sőt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.