Id. Orbán Győző szállítja a követ a Notre-Dame újjáépítéséhez. – Igaz keresztény kőnek keresztény ára van

Ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. Az ország visszafojtott lélegzettel hallgatta  mit terveznek 2/3-ék. A helyszínről jelenti Álhír tudósítónk. 

Egészségvédelem, kőfallal

A korábbi híreknek megfelelően Kasler Móka Miklós emberminiszter bejelentette, hogy a fiatalság egészségének megőrzése érdekében 300 millió forintot ad a kormány arra, hogy ún. via ferratákat, drótköteles, sziklába vájt, mászható utakat építsenek. Először is a Gellérthegyre. Aztán minden más védett hegyünkre, ahol több száz méteres sziklák vannak. De ezzel nem állnak meg a természeti képződmények átalakításával, mert azokat csak a bevándorláspárti ellenzék hagyná érintetlenül, hogy a migráncsok könnyedén elfoglalhassák őket.

Csak egy kis korrekció

NER nemzeti konzultációt is tartottak az interneten a kérdésben, és sok “kereszténynépnemzeti” javaslatot kaptak. Ezek alapján a legolcsóbb megoldást választják. Az aggteleki cseppkőbarlangot áthelyezik a Várba. Ha a nemzet érdekében harcoló Miniszterelnök úr elfárad a hatalmas küzdelemben, akkor a szobájából átmehet a barlangba tiszta levegőt szívni. Ezt összekötik a Gellértheggyel, meg a Gellért fürdővel, hogy a levegő váltás után csobbanni is tudjon kimerült, migráncs vértől iszamos testével.

Igaz keresztény kőnek keresztény ára van

A Gellérthegyből kitermelt követ id. Orbán Győző kőbányász cége szállítja a Notre-Dame újjáépítéséhez. Persze a bevándorláspárti OLAF már megint kifogásolja,hogy a kő mázsájának vételára miért négyszerese az uniós átlagnak?! De Semjén Keresztény Fővadász Zsóti szerint ez megint csak kommunista ármány, hiszen igaz keresztény kőnek keresztény ára van, amit máshol nem is lehet beszerezni, kizárólag a keresztény Gellérthegyből. Aki nem hiszi,azt ugyancsak a keresztényi szeretet jegyében hordóba zárva le is gurítják majd a személyes meggyőződés biztosítása végett.

Végre megoldódik a Szabadság-szobor fájó gondja

Orbán Viktor Miniszterelnök úr személyesen jelentette be, hogy államunk illiberális jellegére figyelemmel a Szabadság-szobrot is eltávolítják a hegy tetejéről, mert az ott teljesen szükségtelen. Nálunk akkora a szabadság, hogy azt felesleges még hirdetni is! A szobrot beolvasztják, és anyagából barátság-gyűrűket öntenek majd, amiket a magyar-türkmén souvenir boltokban lehet megvásárolni.

Ugyanakkor a hegycsúcs nem maradhat kihasználatlanul, mint azt a Nép a nemzeti konzultációra adott válaszokban el is döntötte. A kormányfő kifejtette, hogy a legtöbb szavazatot kapott változatot fogják megvalósítani, amelynek képét be is mutatta a tájékoztatón. Maga sem értette miért, de a hálás nép őt akarja látni már mindenhol! Ezért szerénységére figyelemmel komoly tusakodás után, egy másodperc alatt fogadta el a javaslatot, hogy a hegyet nevezzék ezután Viktor-csúcsnak, és  az új látványtervet is bemutatták.

Kapcsolódó

Stadiont épít a kormány a Notre-Dame helyén! – álhír-tudósítónk jelenti …..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük