Bulvár

Ide süss! Ezek azok a csillagjegyek, akiknek egy darabig nem kell az anyagi problémák miatt aggódni!

Esküdj! Tényleg vannak pénzmágnes-csillagjegyek? - Derítsd ki!
2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Skorpió

Az utóbbi időben nagyon sokat dolgoztál, de most végre hatra dőlhetsz, és pihenhetsz egy keveset. Relaxálj, menj el wellnessezni, kapcsolódj ki. Vásárolj jó könyveket, és fordíts egy kicsit több pénzt az egészséges táplálkozásra is. Most végre nem kell megvonnod magadtól a pénzt!

…no és szombaton…?

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végéről égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerekből!

Bak

Sokan úgy gondolják, hogy nem vagy túl szerencsés az életben, de most a júliusi hónapod úgy alakul, hogy nagyon sok irigyed akad majd. Főleg egyes kollégáid fognak irigykedni, és mindenképpen ki szeretnék húzni belőled, hogy honnan tettél szert ennyi pénzre.

…no és szombaton…?

Ma nagy eséllyel, kifoghat önön átmenetileg a modern technika, ám, ha türelemmel próbál rájönni a hiba okára, hamar meglelheti azt, s vissza is térhet minden a régi kerékvágásba. Délután egy kis káosz kerekedhet mégis ön körül, az estéje azonban, egy szeretett valakinek köszönhetően, igen különlegesre sikeredhet! 

Mérleg

Júliusban valóra válhatnak az álmaid, és végre újra egyensúlyba kerülhetsz önmagaddal. Ne költs túl sokat, hiszen később bánni fogod, inkább különíts el a későbbi kiadásaidra egy nagyobb összeget. Ne köved el ugyanazokat a hibákat, mint régen!

…no és szombaton…?

Ma egy meghívást kaphat egy eseményre, melyen most nem sok kedve lehet részt venni, viszont az mindenképpen jót tenni egy érdekeltségének, vagy karrierjének. Mennyire fontos most a szakmai fejlődés és egyáltalán az ez irányú kapcsolatok? Gondolja végig eme kérdést, s csak akkor menjen, ha tényleg nagyon muszáj, kedves Mérleg.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!