Kerítésen innenKiemelt hírek

…Ideje lenne méltósággal bekerülni a történelembe !!!! – Ezerrel ekézik követői Orbánt a legújabb bejegyzése miatt

Bauer Tamás: ugyanazok?

Nem első eset, hogy Orbán Viktor közösségi oldalának kezelői olyan bejegyzést tesznek közzé a főnökük neve alatt, aminek a fogadtatása messze nem kedvező még a követői körében sem. Persze lehet, hogy ez csak amolyan szonda, amivel azt próbálják mérni, hogy mi tetszik a vuduzottaknak és mire ugranak. A keddi videóra mindenesetre “nem volt fogadólépes kereslet”, a migránsokkal való paráztatás kora lejáróban van, ami nem csoda, ha a covid-halálozási adatokat nézzük.

A migránsozás csődje?

A miniszterelnök szerint nem virágcsokrokkal és plüssmacikkal kell várni a migránscsoportokat.

A mostani világ, amiben élünk ezt a lágy, puhány, uniszex megközelítést akarja behozni a politikába, pedig a határrendészetben parancsokat kell adni, azokat betartani és betartatni

szögezi le videójában.

A halálozási adat, a benzinár és a forintárfolyam – ez érdekli az embereket

Le kellene szállnia a menekült-ekézésről a kormánykommunikációnak, ha érdemben szeretne kommunikálni híveivel, persze ha ez egy “gumicsont”, amivel a cél, hogy addig se a minden fronton összeomlóban lévő kormányteljesítményről folyjon a polémia, akkor ideig-óráig még elketyeghet…..

A kommentekből…

“Meg az inflációé. Meg a forint árfolyamé. Ha kell ütős videó, csak tessen szólni, vezénylőtábornokúr!”

“Nemsokára maguk a magyarok lesznek migránsok !!! Legyen elég ebből a nagy szinházból.és amíg nem keső.ideje méltósággal bekerülni a tőrténelembe !!!!”

“Inkább: az elmebaj kora… Látszik -többek között- a migrációra és a vírusokra adott válaszokból…”

“A 400 forintos euró kora, a rekordmagas infláció kora, az elb@szott járványkezelés kora, ez a #pedofidesz kora.”

“Rekord erős a forint! ( 2010. május 276 HUF/EUR, 2021.nov. 371 HUF/EUR)”

“Ma a forintunkra is rátámadtak? Vagy mitől váltott zuhanó leértékelődésbe minden más fizetőeszközzel szemben? 1 EURO 371 Ft Történelmi csúcs! 1$ 330 Ft Ez nem inkább a Forintunk értéktelenné válásának a kora?”

“Te, ezeket a spanod, Lukashenka hozatta repülővel…”

“Persze, hogy ide akar jönni mindenki IS, a több ezer eurójukért itt adják a legtöbb helyi valutát! Köszönjük drága Miniszterelnökúr, hogy egy euró már 370 forintot ér”

“Hagyd már abba! Azért, amit most a lengyelek művelnek, a múlt héten Magyarországot marasztalta el az Európai Bíróság. Tartsátok be nemzetközi szerződéses kötelezettségeiteket! Hogyan lehet megbízni egy olyan kormányban, amely tudatosan megszegi a szerződést, amelyet aláírt?”

“Gratulálok, hogy kemény munkával sikerült átlépni a 370 forintos álomhatárt is az euró árfolyamnál. Csak így tovább Miniszterelnök úr, a végtelenbe és tovább!”

“5.000.000 beoltottnál maszkot le 6.000.000 beoltottnál maszkot vissza”

“Főni nincs meg az ezer like egy óra alatt. Tessék figyelni a marketinges brigádra! “

“Figyeljen ! Járvány van, sok a halott, nincs a korházakban járóbeteg ellátás, elmaradnak a műtétek, maga meg a Lengyel kerítést mutogatja ??? Jobban tenné ha lemondana ,és átadná másnak”

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Fotó: Cseri László

 

...Ideje lenne méltósággal bekerülni a történelembe !!!! - ekézték követői Orbánt bejegyzése miatt

About Author

Comments (1)

 1. PáLoS TReND

  OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR, ALIAS GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK és ROTHSCHILD KEGYENC a NAPRAKÉSZ ÉLŐ és ELEVEN KOR-KÓRTÜNETE HALÁLOS BETEG TÁRSADALMUNKNAK!!!…- MERT MIKÖZBEN FEJBÚBIG ÉR az ADÓSSÁG és az ISZAP… MAGYARMATON/ORBÁNIÁBAN; – és a ZSIDÓ PEGASUS-sal MINDEN NYÍLÁSUNKBA BELE LÁTNAK!!!…- ADDIG, VALAHOGY NAGYON NEM AKARJÁK ÉSZREVENNI a HAZÁNKRA LEGVESZÉLYESEBB NOTÓRIUS RONTÓ PÁLOKAT és SZÜLETETT BŰNÖZŐKET!!!
  UGYANIS NANO-ban KEZDŐDIK (SZEMNEK LÁTHATATLAN VILÁG!!!) MINDEN az 1 ÉG ADTA VILÁGUNKBAN!!!
  ÉSZBE VÉSNI!!!
  “A COVID KÖD deKÓDJA!!!
  A KOMMUNISTA KÍNA és a CION-BOLSEVIK GYŐRI GÁBOR = ORBÁN VIKTOR ERŐLTETETT OLTÁSPROPAGANDÁJÁNAK (NÉPESSÉGSZABÁLYOZÁS és/vagy NÉPIRTÁS?!) FŐ OKA az, HOGY a MAGYARORSZÁGI MINISZTERELNÖK VALÓJÁBAN a MÉLY-ÁLLAM CSICSKÁJA!!!
  A FENEVADNAK és DÖGKESELYŰINEK SEMMI MÁS CÉLJA NINCS KEREK E VILÁGUNKBAN, MINT az ISTEN TEREMTETTE EMBER IMMUNRENDSZERÉNEK OLTÁSOKKAL TÖRTÉNŐ “FELÜLÍRÁSA” és ŐRANGYALAINK LEVÁLASZTÁSA, HOGY ÚGY IRÁNYÍTHASSANAK BENNÜNKET, MINT a BIRKÁKAT!!! “

Szólj hozzá!