Idén -ha a Covid is úgy akarja- 4 napig tart augusztus 20-a! – Lesz itt minden, mint a moziban! – ígéri Kovács-tűzijátékfelelős

Nagy nap ez a kedd! Kovács Zoltánnak például azért, mert kijelentheti: a mai napon – a vezetésemmel – megkezdte munkáját az augusztus 20-i nemzeti ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzs. Hogy addig mi lesz a Nimród újsággal, meg a Vadászati Világkiállítás aktuális feladataival, no meg nemzetközi kommunikációval és kapcsolatokkal? Kovács csípőből megoldja….

Covid elvtárssal is Kovács egyeztetett?

Gulyás Gergely nemrégiben jelentette be, hogy szerinte jelenleg úgy tűnik, biztonságosan meg lehet rendezni az augusztus 20-i ünnepségeket és a tűzijátékot. A legújabb hírek szerint pedig

minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozat lesz idén augusztus 20. alkalmából

– közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden Facebook-oldalán. Az augusztus 20-i nemzeti ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzset Kovács Zoltán vezeti.

Kovács kész, rajt, tűz! Tessen mondani, ez mennyibe fáj nekünk?

„Készen állunk arra, hogy egy minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozattal ünnepeljük idén Szent István napját”

– tudatta Kovács Zoltán.

„Ezen a napon több mint ezeréves történelmünkre emlékezünk, amely megérdemli, hogy méltó módon, többnapos eseménysorozat keretében ünnepeljük meg”

– fogalmazott.

… és nem szál le a „leg”-lóról!

Kovács Zoltán hangsúlyozta, hogy Magyarország – Európa egyik legsikeresebb oltási kampányának köszönhetően – legyőzte a koronavírus-járvány harmadik hullámát.

Ez egyet jelent a régi, megszokott élet fokozatos visszanyerésével, Magyarország újraindításával

– tette hozzá.

Kapcsolódó

 

augusztus

5 thoughts on “Idén -ha a Covid is úgy akarja- 4 napig tart augusztus 20-a! – Lesz itt minden, mint a moziban! – ígéri Kovács-tűzijátékfelelős

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük