Idesüss! A hétvégi horoszkópod üzent neked! – Nem mondhatod, hogy nem szólt…..

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Azt nem tudja megmondani a horoszkóp, hogy mit pakolj a bőröndödbe, ha kiruccannál, -ebben az időjárásjelentés lehet hasznos- de abban segíthet, hogy mire figyelj a hétvégén. A Nyilas és a Vízöntő érzelmi zűrbe keveredhet, a Szűz és a Bak csillagjegy kifejezetten jól fogja érezni magát. És te kíváncsi vagy, hogy neked mit tartogat ez a hétvége? Olvasd el, mit jósolnak a csillagok az elkövetkezőre!

Nyilas

Bár jól indul a hétvége, a második felében kisebb érzelmi zűrbe keveredhetsz. Az egyik szeretteddel nézeteltérés alakul ki köztetek, ami miatt nem tudod úgy elengedni magad, ahogy szeretted volna. Amíg nem sikerül megbeszélnetek a dolgot, addig ez így is marad, úgyhogy jobban teszitek, ha mindkettőtök érdekében a lehető leghamarabb leültök beszélgetni.

Kos

Ezen a hétvégén azt fogod érezni, hogy bármibe is fogsz bele, az vagy nem úgy sikerül, ahogy eltervezted vagy befejezetlen marad. A fő ok az lehet, hogy folyamatosan csaponganak a gondolataid és egyik dolog után kapsz a másikhoz. Próbálj meg egyszerre csak egy dologgal foglalkozni és abba merülj bele rendesen.

Bak

Ezen a hévégén különösen jó hangulatod lesz. Örülsz, hogy egy viszonylag hosszabb időre megfeledkezhetsz a munkáról és átadhatod magad azoknak a tevékenységeknek, amiket igazán szeretsz. A családoddal is sikerül olyan programot szervezned, ahol mindenki maradéktalanul jól érzi majd magát. Ez az, ami igazán hiányzott neked az elmúlt időszakban.

Vízöntő

A hétvégéd igazán kellemesen fog telni. Semmilyen pörgős programmal nem készülsz. Nem sietsz sehová, csak élvezed az önfeledt semmittevést. Ha eszedbe jut valamilyen spontán program, akkor beleveted magad, de nem tervezel semmi konkrétat és ez most nagyon is jót fog tenni a lelkednek. Ha összetűzésbe keverednél valakivel, most az a legjobb megoldás, ha elvonulsz és lecsendesedsz a megoldás előtt.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük