Időben szólunk! Heti horoszkóp szeptember 21-től 27-ig

Bár a naptár és a fel-felszaporodó felhők azt mutatják, hogy egyre inkább elmélyülünk az őszben, az indián nyár napsugarai még mindig kikacsintgatnak a falombok közül. Ez már önmagában is hozzájárul a derűs hangulathoz, de a horoszkóp szerint lesz más is, ami okot ad a mosolygásra: szerelmi fejleményeket, új esélyt, sőt jó hírt is tartogatnak a következő napok.

Kos

Bár már-már letehettél egy régi vágyadról, most úgy hozza az élet, hogy mégis lesz egy esélyed elérni, amit szeretnél. A dolog meglephet, ugyanakkor motivál is arra, hogy az eddigieknél is komolyabban küzdj. Szerelmeddel a hét a nosztalgia jegyében telik. Régi emlékeitek mellé ideje újakat is gyűjteni, találjatok ki egy izgalmas programot, próbáljatok ki valamit! Még nem találtad meg a szerelmet? Az egyik online társkeresőn várhat a szerelem.

Bika

Heted több szempontból is pozitívan alakulhat. Munkahelyeden minden flottul halad, most a pénzügyeidben is stabilitást tapasztalsz. Szerelmeddel több időtök lesz kettesben, ami nemcsak a lelketeknek tesz jót, de a kapcsolatotokon is sokat mélyít. Párkeresőként is van okod az örömre: egy új hódoló tűnik fel a láthatáron, aki számodra sem lesz közömbös. Ha minden jól alakul, ebből még lehet valami!

Ikrek

Jó híreket kaphatsz ezen a héten, mégpedig egy olyan dolog kapcsán, ami számodra fontos. Ez sok jó energiával lát el a hétre, amit majd a mindennapi feladatok, teendők végzésében tudsz kamatoztatni. Kedvesed egy izgalmas ötlettel áll elő, de a kész tervhez még sok egyeztetésre lesz szükség, és nem utolsó sorban a kompromisszumkészségetekre is. Egyedülállóként egyik nap a régi jelöltedbe botlasz, ami felidézi benned a régi érzéseket.

Rák

Munkahelyeden tornyosulhatnak a feladatok, ezért fontos, hogy jól oszd be a tennivalóid. Végül roppant büszke leszel magadra, mert mindennel remekül boldogulsz. Kedvesedre kevesebb időd marad, de ha megbeszélitek az okát, nem lesz belőle konfliktus. A fő, hogy jól kommunikáljatok. Nincs párod? A l’amour a munka frontján érkezik: félreérthetetlen jeleket tapasztalsz egy férfi kollégád, vásárlód vagy üzleti partnered felől.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük