BulvárKiemelt hírek

Amikor a tahó elszabadul – ifj Donald Trump nem tiszteli mások tragédiáját – beszólt

Trump

A volt amerikai elnök, Donald Trump fia azon a tragédián gúnyolódik “felhőtlenül”, amit alighanem vétleül ugyan, de Alec Baldwin amerikai filmsztár okozott egy forgatáson, -amiről mi is beszámoltunk- amikor agyonlőtte filmje operatőrét.

A fiatal Trump visszavág

Alec Baldwin a demokrata párt egyik nagy támogatója és mint ilyen, természetesen híve a komolyabb lőfegyver-ellenőrzésnek az USA-ban. Ezzel szemben a volt elnök és fia is a fegyverlobbit támogatja. A filmsztár már régebben készített is egy paródiát Trumpról, a fia most alighanem ezért vág vissza, mert mint tudjuk,

a Trumpok és a hozzájuk hasonlóak nem felejtenek.

A hétvégi szörnyű emberi tragédia, amikor is a színésznek egy élesre töltött fegyvert adtak véletlenül a kezébe és ő ezzel halálosan megsebesítette filmje operatőrét, után érezte úgy a bukott elnök fia, hogy itt az idő Baldwinen humorkodni.

“Az arcod, amikor egy fegyverellenes idióta több embert öl meg egy fegyverrel, mint amennyit a te terjedelmes fegyverkollekciód valaha megölt.”

-írta első nap a színész képe alá.

Trump még véletlenül sem érezte úgy, hogy átlépett egy morális határt, és másnap is folytatta a posztolást

Egy közös fotót tett közzé Alec Baldwinról  és feleségéről, Hilaria Baldwinról, akinek angoltudását vette célkeresztbe.

“Hogy mondjuk angolul, hogy megb*szódtunk?”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Itt még felhőtlen a boldogság

Babyboom a hírességeknél !

 

 

About Author

Szólj hozzá!