Connect with us

Kerítésen innen

Ifj. Lomnici (sánta kutya) Zoltán, mire jó ez?

Ifj. Lomnici "sánta kutya"- esete - Zoltán, mire jó ez?
Megosztás

Hazudni -tudom, hogy csúnya dolog,- ugye Lomnici úr (?) de szívre a kezet: ki ne tette volna már?-  kizárólag akkor van értelme, ha jól átgondolt és kimódolt sztorival áll elő az „elkövető”, hiszen az rém ciki és kontraproduktív, ha egy percen belül tudható, hogy ez az, ami. Ifj. Lomnici Zoltán nem nyeretlen kétéves és mégsem rázza meg, ha ilyesmihez adja nevét, nevét.

Pár kattintnás….

Értem én, hogy a réteg, amit megszólítani volt hivatott az M1 Ma este című műsora kedden este, nem a több nyelven beszélő értelmiségi volt, de annál felháborítóbb a félrevezetés. Az törtét ugyanis, hogy a szinte állandó vendégnek számító ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég tanácsadója elmondta véleményét (?) Magyar Péter kedden nyilvánosságra hozott hangfelvételével kapcsolatban. Többek között azt állította, hogy

„Talán nem véletlen, hogy nem vették át mértékadó külföldi sajtótermékek ezt az egész ügyet, pedig már egy hónapja zajlik.”

Két eset lehetséges:

  • fent nevezett tájékozatlan,
  • fent evezett direkt félrevezette hallgatóit.

Ifj. Lomnici fogaloméretelmezése

Azt nem tudni, hogy ifj. Lomnici mit tart mértékadónak, de csak ma olyan elismert és nagy elérésű honlapok számoltak be arról, hogy Magyar az ügyészségen adott át szerinte bűncselekményt bizonyító hangfelvételt, mint az Euronews, a AP amerikai hírügynökség, a Politico vagy a Reuters hírügynökség. De nemzetközi sajtó nem csak ma kapta fel a fejét Magyarra, a BBC például már február 14-én is beszámolt róla a pedofilüggyel kapcsolatban, egy nappal korábban pedig a Reuters írt Magyar színrelépéséről és a Partizánnak adott interjújáról, hétfőn pedig a brit Guardian közölt portrét a politikai mozgalmat is beígérő Magyarról, de az Egyesült Államokban inkább konzervatívnak számító Fox News is átvette az AP egyik Magyarról szóló hírét – sorolta az ellenpéldákat a Telex.

Szerző