Az ördög a részletekben rejlik. Juhász Péter erőteljes sugalmazására a Pesti Srácok nevű oldal az utolsó utáni percben teljesítette a bíróság ítéletét, fizetett és kitette nyitó oldalára a helyreigazítást. A lap legaljára, ahol ember nem látja.

Bezzeg a rágalmat főhelyen közölték!

Mint arról beszámoltunk, Juhász Péternek adott igazat a bíróság és egyben pénzbírsággal és helyreigazítás kényszerével sújtotta a lódítót.

Nem fűlt a foguk egyikhez sem

Juhász fenyegetése nyomán még aznap átutalták – kik is? hát persze, hogy mindannyian! – a szóban forgó büntetés összegét.

Már csak a helyreigazítás maradt hátra

Nem tagadták meg önmagukat. Eleget tettek ennek is, de hogyan? Olyan pestisrácokosan….. Juhász közösségi oldalán így ír erről:

„Legyen ez a Pesti Srácok legolvasottabb cikke a hónapban”

„Kitette a Pesti Srácok a helyreigazítást. Nagy kockázatot nem vállaltak, mert alig alig van ember, aki felmenne a nyitólapjukra. Azok száma, akik letekernek a lap aljára, valószínűleg a nullához közelít.

Mivel képtelenek az embereket valóban érdeklő, tartalmas olvasnivalót előállítani, ezért a propaganda-média úgy működik, hogy megírják a lejárató cikkeket, és azokat Facebook és Google hirdetésekkel juttatják el az olvasókhoz. Ezért tehetik meg nyugodtan, hogy akármit kitesznek a főoldaluk legaljára, hiszen pontosan tudják, hogy pár száz embernél többhöz nem jut el. Így volt ez az engem lejárató hazug cikkek esetében is, folyamatosan hirdették azokat.

Ezért kérem a segítségedet, juttassuk el a helyreigazításukat minél több emberhez! Megköszönöm, ha ezt a posztot megosztod, kiteszed az általad elérhető felületekre, csoportokba, oldalakra. Legyen ez a Pesti Srácok legolvasottabb cikke a hónapban úgy, hogy közben senki nem kattint rájuk!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét