Sorting by

×

Így gyártsunk könnyen, gyorsan, hatékonyan mártírt Gődény Györgyből! Frissítve!

Gődény György gyógyszerész, az egyik legismertebb álhírterjesztő járványszkeptikus celeb (korábban testépítő és kamupártalapító) felesége azt írta a Facebookon nemrégiben, hogy “hajnalban a Nemzeti Nyomozó Iroda rendőrei hajnalban házkutatást tartottak náluk, majd Gődényt magukkal vitték.”

Több részletet nem árul el az állítólagos házkutatásról és őrizetbe vételről

A bejegyzés többi része érdemi információt nem tartalmaz, csak a híveket próbálja valamiféle összefogásra, ellenállásra buzdítani.

Polt Péter legfőbb ügyész szerdán közölte az ellenzék egyik parlamenti képviselőjével, hogy feljelentésként értékelte a hozzá intézett kérdést.

Kocsis-Cake Olivio azért fordult a legfőbb ügyészhez,

hogy megtudja, fellépnek-e a vírustagadókkal és azokkal szemben, akik a járvány elleni védekezéssel szemben kampányt folytatnak. A Párbeszéd pártigazgatója felhívta a figyelmet arra, hogy Gődény Facebook-oldalán, weblapján, és YouTube-csatornáján is megtalálhatóak vírustagadó tartalmak, ami a képviselő szerint felveti a rémhírterjesztés gyanúját.

<<< Friss hírek! >>>

A harcos feleség meglovagolja a lehetőséget

“Melinda vagyok, Gyuri felesége, én írok ma nektek megrendülve, és helyette. Biztos tudtok róla, hogy már jó ideje aljas támadásoknak vagyunk kitéve. (…) Sejthetitek, hogy mit éltünk meg a családdal és a 2 hónapos unokával az otthonunkban, ezért arra kérlek titeket, hogy most különösen erősítsétek lélekben Gyurit és bennünket, mert nem csak feleségként, de anyaként és nagymamaként is ezt elviselni a támogatásotok és szolidaritásotok nélkül nehezen lehet. (…) Ezek szerint, ahogy oly sok más dolgot is megérzett előre, most a feljelentők is gondoskodtak arról, hogy ez a változás ténylegesen is így legyen…

Ehhez viszont már Ti is kelletek mindannyian, hisz jól tudjuk: egy ember egyedül nem csinálhat nyarat! Ezért aki valóban támogat bennünket és velünk tart, az álljon ki Gyuri mellett az igazságért ebben a harcban.

“De bármi is történjen, mi nem törünk meg,

mától egy új időszak kezdődik el” – ecseteli az elveiben is társ asszony, hogy bekeményít és harcba hívja híveiket. És, mint tudjuk, az emberek hajlamosak a “fotelharcra”.

“Ide várunk ehhez minden támogatót, amivel mutassuk meg azt, hogy megfélemlítéssel és lejáratással mi nem vagyunk eltántoríthatók! Az idő bennünket igazol és az erő is velünk van, ezért hozzuk létre azt a nagy és közös erőteret, ami másoknak is példamutató lesz, ha becsatlakozol…”

Harcba hív az amazon: vegyen mindenki sípot!

“Több fronton kell immár a tettek mezejére lépni, amit folyamatosan fogunk itt egyeztetni. Első körben a hiábavaló posztolgatásoknak vetünk véget, és innentől már CSAK A FELTÉTLENÜL FONTOS INFORMÁCIÓKAT ÉS HÍREKET OSSZÁTOK VAGY ÍRJÁTOK MEG! Mert ahhoz, hogy célt érjünk és legyen végre normális életünk, napról napra hasznos dolgokat kell cselekedünk.

ITT VAN MÁRIS AZ ELSŐ FONTOS FELADAT: holnap mindenki szerezzen be magának egy olyan sípot, kürtöt vagy bármilyen hangos eszközt, amit messzire meghallanak! Egyelőre ennyi, ez nem túl nagy kérés és feladat, de ebből is látszani fog, hogy ki az, aki már itt elakad…”

..és hogy ne lankadjon a lelkesedés…

Bízom abban, hogy ezt az első lépcsőt is mindenki könnyedén veszi majd, HOLNAP ESTE PEDIG JÖN A MÁSODIK FELADAT…

Mit is vall Gődény és b. neje…..

Frissítés!

Kihallgatták gyanúsítottként, majd kiengedték a rendőrségről dr. Gődény Györgyöt – írja a 24.hu. A lap szerint a vírusszkeptikus gyógyszerészt rémhírterjesztéssel gyanúsítják a közösségi oldalain és a honlapján publikált tartalom miatt.

egyezkednek

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Így gyártsunk könnyen, gyorsan, hatékonyan mártírt Gődény Györgyből! Frissítve!

 • 2020.12.11 - 20:00
  Közvetlen hivatkozás

  Csak Mátrai Annának! Kedves Anna! Gődényhez semmi közöm, ezt előrebocsátom. Gődény és “orvosbandája” nem azt mondja, amit ráfognak. Ők a kizárólagos egyetlenek, akik szóltak arról is – aztán mellékvágányon a hitelességükért küzdöttek és ez lekötötte minden idejüket és erejüket -, hogy nem védekezni és elzárkózni, hanem legyőzni kell a vírusokat. A hogyant is meg merték mondani, és éppen ezért nem vírustagadók, hanem járványtagadók vagy inkább járványkétkedők voltak. Hogy a járvány tagadása mennyire igaz, azt a KSH hamarosan bizonyítani fogja amikor kiegészül az ez évi adatokkal. Ha kívánja nagyon egyszerűen és főleg ellenőrizhetően bemutathatom Önnek remélve, hogy változhat a véleménye!
  Gődénytől idegen módon én kérdezem Öntől, hogy gondolt-e már arra, hogy vírusok mindig voltak, korona is, influenza is, “A” vírus is (a spanyolnáthát gerjesztette) és az emberi szervezet mindig győzött felettük virológus, vakcina és maszk nélkül is? Ugye ezt nem kell bizonyítani? És ez hogyan lehetett? Önnek van rá válasza? Az erre adott választ tudós szakértőktől – mint Merkely, Szlávik, Kemenes, stb – soha nem fogja megkapni, de Gődény és orvosbandájától igen. Ők se mondták ki egyenesen, mert nem is kérdezték tőlük, de az állításaikban megtalálható a válasz. És ennek végiggondolásából jöhetne ki a megoldás – és az igen egyszerű. Nem kell hozzá orvos se, a rávezetés után egy cipészsegéd is tudná, hogy miért van járvány (mert valami van és volt is mindig és valószínűleg lesz is) és mit kell ilyenkor tenni.
  A vírus persze terjed, de a bezárkózás csak ront a helyzeten (ennek érthető oka van), a maszk semmire nem jó.
  Oly szívesen írnám meg Önnek, hogy mit kell tudni a kovidról, és ezt magamtól, nem Gődénytől. Én műszaki ember vagyok, vagyis hozzánemértő, de a gondolkodó réteghez tartozom. Még februárban, amikor a hírek szállingóztak, akkor mondtam, hogy kamu az egész. Aztán változtattam: ez világkamu.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.