Kerítésen innenGyorshír

Így lehet pár nap alatt megtalálni a legjobb albérletet

pokember
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Három havi bérleti díjjal a zsebünkben akár egy-két héten belül megtalálhatjuk a számunkra legtökéletesebb albérletet, ha elég gyorsak és szemfülesek vagyunk.

Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa szerint érdemes hónapokkal hamarabb elkezdeni a keresgélést és aláírni a szerződést. Ha szorítja a határidő, akkor a bérlő kénytelen lesz mélyebben a zsebébe nyúlni.

A mai budapesti albérletárak mellett nagyon fájó tud lenni,

ha valaki lemarad egy jutányosnak tűnő lehetőségről, mert könnyen előfordulhat, hogy hosszú ideig kell várnia a következő kiemelkedő ajánlatra.

Gadanecz Zoltán szerint szemfülesnek kell lenni. Az összes létező weboldalra és ingatlanos céghez be kell jelentkezni. Három havi bérleti díjnak is a zsebünkben kell lenni, ha igazán hatékonyan akarunk keresni.

„Azonnal reagálni kell minden egyes telefonhívásra vagy felkerült új hirdetésre. A gyorsaság a kulcs és a szimpátia. Ezek döntik el sikerrel pályázik-e valaki egy jó lakásra. A tulajdonossal nyilván találkozunk, akinek azt kell látnia, hogy megbízható anyagi körülmények között élő bérlővel fog szerződést kötni, aki remélhetőleg hosszú távon ki tudja fizetni a bérleti díjat és nem lesz vele problémája”

A folytatásban: Kettős szorításban,  ahogy csökken a határidő, úgy nő az ár.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comment here