Így persze már más? Nem verekedett a két gyáli ellenzéki politikus, hanem az egyik verte a másikat

A mentőket is ki kellett hívni, miután Fricsovszky-Tóth Péter, az ellenzéki összefogás vecsési jelöltje összeverekedett Hegymegi Istvánnal, a DK gyáli önkormányzati képviselőjével Dobrev Klára vasárnapi fórumán. A verekedést szóváltás és köpködés előzte meg a régóta rossz viszonyt ápoló két ellenzéki politikus között- írtuk meg vasárnap este.

Aki a pofonokat kapta

Többen szemtanúi voltak a vasárnapi, Dobrev Klárával Gyálon megtartott lakossági fórum előtt zajlott eseményeknek-írja bejegyzésében Fricsovszky-Tóth Péter A Fidesz propaganda nem várt sokat a hazugsággal, így mindenképpen nyilatkoznom kell arról, hogy mi is történt valójában:

Szó sem volt semmilyen verekedésről!!!

Hegymegi István már felfüggesztett Demokratikus Koalíció tag, önkormányzati képviselő provokált, leköpött, majd amikor elfordultam tőle, megütött. A néhány hónapja fideszes provokátorként működő Hegymegi István az előválasztás óta a Fidesz érdekében politizál, nem véletlen, hogy egykori pártja, a Demokratikus Koalíció már korábban megindította ellene a hivatalos kizárási eljárást, majd felfüggesztette az ellenzéki célokat eláruló politikus párttagságát. Az incidenst a művelődési ház kameráin túl tanúk is bizonyítják.
A Fidesz érdekében tevékenykedő Hegymegi István egyébként nem először lépett fel ellenem: az előválasztás óta minden fórumon hirdeti, hogy mindent el fog követni azért, hogy ne nyerjek: akadályozták az előválasztást, megtévesztették a választókat, csalóként állított be bizonyítékok felmutatása nélkül, zaklatta az aktivistáinkat és a páromat.
Nagyon szomorú az, hogy a Fidesz mindenre képes hatalma fenntartása érdekében és a piszkos munkát olyan személlyel végeztetik el, aki az ellenzékhez köthető.

Miből él Hegymegi?

Az eddigi már-már száraz mondatok után, a megtámadott, hírtelen átvált támadója savazásába, és így folytatja:.
Tökéletes választás volt erre Hegymegi István, hiszen szépen él évek óta a Pápai Mihály (Fidesz) által vezetett Gyál város közbeszerzéseiből.
Azonban van egy rossz hírem számukra: sem a kormányt leváltani akaró polgárokat, sem engem nem tudnak eltántorítani célunk elérésében!
A Demokratikus Koalíció, Dobrev Klára és az Egységben Magyarországért minden tagja elhatárolódik az erőszakról és Hegymegi Istvántól!
Természetesen a feljelentést megtettem, a rendőrség elindította a nyomozást.
A Fidesz engem már évekkel ezelőtt megfenyegetett, most kaptam tőlük egy pofont is!

Mit jelent ez?

Azt, hogy félnek! Félnek a változástól, félnek a hatalmuk elvesztésétől!
Kedves Polgártársaim! Engem ők nem tudnak megfélemlíteni, nem tudnak eltántorítani a célomtól: hogy Magyarország és benne Pest megye 7 városai végre azt kapják, amit megérdemelnek!
Nincs más út, csak a FELFELÉ!
A városi Kurír folyamatosan figyeli, mi történik az ügyben, és amint új információnk lesz azonnal megosztjuk önökkel, mert ez a gyáli történet, sajnos, egy komoly  látlelet erről a kampányról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük