Így történt! - A srácok mesélnek a kábitószeres buliról, aminek a végén barátjuk kiugrott az ablakon, és meghalt - Városi Kurír

Sorting by

×

Így történt! – A srácok mesélnek a kábitószeres buliról, aminek a végén barátjuk kiugrott az ablakon, és meghalt

Alattomos, undorító  dolog a kábítószer, ami úgy válik az érintett és családja életének részévé, hogy észre sem veszik. Csak amikor…. Amikor már akkora lelkierőre van szüksége a fogyasztónak és az Őt szeretőknek, ami kevesek sajátja. A Kábítószer-ellenes Világnapon megrázó riportban mesélnek barátjuk elvesztéséről azok fiatalok, akik egy I. kerületi lakásban buliztak 2020. május 10-én – írja a police.hu.

Hirdetés

A barátok egy balatoni nyaralóból utaztak Budapestre szórakozni,

és a buli előtt egyikük ismerősén keresztül kábítószert vásároltak. A drogtól az egyik fiú zavart és agresszív lett, és az egyik nyitott ablakon át megpróbált fellépni az ablakpárkányra. Ekkor még az egyik lány meg tudta őt fékezni, de a fiú ezután átrohant a másik szobába, és az ott nyitva lévő ablakon kiugrott a második emeleti lakásból – írja a rendőrség.

 

A fiút a mentők válságos állapotban kórházba vitték, de sérüléseibe pár nap múlva belehalt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói nem sokkal később elfogták azt a dílert, aki eladta a kábítószert a fiataloknak.

Fogadkozások…. amit akkor még komolyan gondolnak….

A fiúk és egy lány arról beszélnek, hogy füvet, amfetamint, LSD-t is fogyasztottak. Ricsi, a később elhunyt fiú belecsapott egy üvegbe, minden tiszta vér lett, mentőket hívtak. Amíg jöttek, Ricsi zavartan üvöltözni kezdett, hogy

„anya, Érd, lakótelep, miattatok csinálom”.

Próbálták lefogni, de

„akkora adrenalin volt benne”,

hogy nem sikerült. Az egyik társával össze is verekedett, aztán próbált nekifutni az ablaknak. Az első kísérlete nem sikerült, a második már igen.

„Anyukám is felhívott, és sírt a telefonba, hogy ez az egész velem is megtörténhetett volna”,

-mondja az egyik fiú.

„És ez elég nagy trauma volt ahhoz, hogy soha többé ne nyúljak ilyen szerekhez.”

A másik fiú azt mondja, amióta ez történt, belülről üresnek érzi magát, amikor társaságban van, olyan, mintha kívülről figyelné őket. Ő is megbánta egy életre, és ő sem fog soha többé kábítószerhez nyúlni, mondja a riportfilmben.

Kapcsolódó

 

kábítószer

Hirdetés
átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.