II. kerületi szavazók! – Ha jók lesztek, kaptok betonutat!

Feltehetően „igen” a válasz a feltett kérdésre, különben miért állt volna bele Láng Zsolt, Budapest II. kerületének polgármestere, aki ragaszkodna posztjához. Vigyázzatok: Olcsó Jánosnak néznek!

Történik mindez 2019-ben, Európa közepén Budapesten

2020 őszére a II. kerület minden utcája aszfaltborítást kap

-rukkolt elő a farbával Láng Zsolt fidesz-jelölt.

Mielőtt belecsapnánk a lecsóba:

addig, ameddig a választópolgár – Ön, meg Ön és Ön is – tűri, hogy választott képviselői lépten-nyomon megengedjék maguknak, hogy nem tartják be a törvényt, addig semmi esély közelebb jutni a hőn áhított Európához, vagy ha úgy érthetőbb, „utolérni Ausztriát”.

Mint arról beszámoltunk, a Fővárosi Választási Bizottság eltiltotta a fővárosi II. kerület önkormányzatát közpénzből történő kampányolástól, az önkormányzat újabb színes kiadványban népszerűsíti Láng Zsolt fideszes polgármestert. A Budai Napló néven megjelent kiadványt kedden dobálták be a postaládákba. Impresszuma szerint a felelős kiadó a II. Kerületi Önkormányzat, Polgármesteri Kabinet – írta a Magyar Hang.

Az 50 ezer példányban megjelent Budai Napló nem is hagy kétséget afelől, hogy az október 13-i önkormányzati választás kampányára állították össze. Címlapján jelzi, hogy a 2014 és 2019 közötti ciklus munkáját összegzi.

Láng Zsolt mennybemenetele

Szombaton nagy csinnadrattával és Gulyás Gergely asszisztálásával a kerület polgármestere bejelentette a frissen leaszfaltozott Mészégető utca átadásán tartott sajtótájékoztatón:

A II. kerület a kormánytól elnyert támogatások segítségével valamennyi megmaradt földútját le tudja aszfaltozni 2020 őszére

Remek, mondhatnánk, ha ez nem lenne alap egy világvárosi babérra törő város frekventált kerületében. De ház az!

Láng Zsolt kifejtette, a II. kerület első körben 150 millió forintot nyert el a kabinettől földútjai burkolására, amelyből 30 millió forintot fordítottak a Mészégető utca aszfaltozására. A második ütemben benyújtott pályázatain további 125 millió forintot nyert el aszfaltozására, aminek segítségével a városrész valamennyi földútja szilárd burkolatot kaphat.

A kerület vezetője elmondta, bízik abban, hogy a következő években is megmarad a II. kerület jó kapcsolata a kormánnyal és együtt tudják fejleszteni a városrészt.

A „Fidesz-nagyágyú” rátromfolt

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter kiemelte,

a II. kerület jó gazdaként használta fel az állami támogatást, szemben például a Karácsony Gergely vezette XIV. kerületi önkormányzattal, amelyik ugyan megköszönte a lehetőséget, határidő-hosszabbítást is kért, de azt követően sem pályázott.

Gulyás Gergely aláhúzta, a II. kerületért senki nem tett annyit a rendszerváltozás óta, mint Láng Zsolt, ezért

nagyon remélik, hogy folytatódik az eddigi gyümölcsöző együttműködés.

Szikora Róbert ajánlásával….

” A stílus maga az ember. Láng Zsolt egy igazi patrióta, emellett ritka finom úriember, akinek a keze nyomát viseli a II. kerület. Mindet szeretek és támogatok, amit csinál, különösen kultúra és művészetek terén. Nagy érték az ő szikrázó személyisége, jó kisugárzása, pozitív energiái, ezek is formálják a kerületet. Láng van a lelkében, s ezt a lángot nekünk érdemes megőriznünk.

Megérdemeljük őt és ő megérdemli a támogatásunkat.”

Kozma Imre, irgalmas-rendi szerzetes:

„Dr. Láng Zsolt polgármester úr szolgálatát a II. kerületben, értékelő szeretettel, szívesen látom. Dr. Láng Zsolt polgármester úr az ellentmondások szüntelen kereszttüzében a szolgálat elkötelezettje. Szolgálata erkölcsi bátorság műve. Nem a jól odamondogatás kielégültsége, nem győzelmi póz, vagy a különállás fitogtatása, hanem a belső felelősség a vallott igazsággal szemben….”

One thought on “II. kerületi szavazók! – Ha jók lesztek, kaptok betonutat!

  • Szombat délelőtt felhívott egy hölgy és érdeklődött mint a fidesz.kdnp képviselője,hogy elmegyek-e szavazni.Mondtam,hogy tudpmásom szerint ez nem jogszerű,de elmegyek és nem rájuk fogok szavazni.Tartok tőle,hogy ebbőj bajom lesz,pedig úgy érzem,hogy semmi szabálytalanságot nem követtem el Szikorával és Kozmával pedig nem értek egyet,és ma már szégyellem,hogy ebben a kerületben élek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük