Párodra ismersz? A csillagjegyed szerint ilyen az ideális lelki társad!

Ha hiszel a lelki társ fogalmában, ha nem, igenis léteznek olyan személyek, akik sokkal jobban passzolnak hozzánk, mint mások. Lelki társ lehet a párunk, egy barátunk vagy kollégánk is. Olyan ember, akivel az első találkozás olyan, mint egy újraegyesülés. Azt érezzük ilyenkor, mintha már ezer éve ismernénk egymást, nincsenek kínos csendek, teljesen el tudjuk engedni magunkat, felszabadulunk a másik társaságában és igazán önmagunk lehetünk. Mellőle nem szoktunk elvágyni máshová.

Kos

Valaki, aki olyan, mint egy “bűntárs”.

A Kosok legnagyobb félelme, hogy olyasvalaki mellett kötnek ki, aki visszarántja őket. Imádnak kalandozni, új dolgokat felfedezni és ehhez egy olyan társra van szükségük, aki mindebben partner tud lenni.

Bika

Valaki, aki 100%-ban támogatja őt.

A Bikáknak nem egyszerű párkapcsolatba lépni, mert bizalmatlan és nehezen nyílik meg, ennek ellenére szeret párkapcsolatban élni. Szeret összebújni és együtt lenni kedvesével anélkül, hogy bármi különösebb dolgot is csinálnának. Olyan párra vágyik, aki mellett biztonságban lehet,.

Ikrek

Valaki, akivel úgy lehetnek, mint a borsó meg a héja.

Nagyon kíváncsi és szenvedélyes jegy, aki nem szeret unatkozni. Olyasvalakire van szüksége, aki felveszi vele a ritmust vagy olyan, mint ő. Akivel azonos dolgokra vágynak, és akivel kiegészíthetik egymás hiányosságait.

Rák

Valaki, aki feltétel nélkül szereti őt.

A szerelem elsőszámú dolog az életükben. Ez az, ami erőt ad nekik az életük bármely területéhez. Szeretetüket és törődésüket folyamatosan kifejezik a számukra fontos személyek felé és ezt a párjuktól is elvárják. Ha valaki mellett 100%-ban önmaguk lehetnek és a szeretetnyelvet oda-vissza beszélik egymással, akkor boldogabbak már nem is lehetnének.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük