Ilyen egyszerű?! – 3 női csillagjegy, akik mellett minden férfi szerencsés lesz: csak úgy vonzzák a pénzt..!

A most bemutatásra kerülő három csillagjegy női szülöttei soha nem kötik össze az életüket olyan férfiakkal, akik nem taníthatóak, akik nem akarnak folyamatosan fejlődni. Azért mert ezek a nők képesek arra, hogy motiválják és támogassák a szeretett férfit azért, hogy sikeres emberré váljanak.

Bak

A Bak nő ambiciózus, olyan férfit akar látni maga mellett aki sikeres és mindent megtesz azért, hogy elérje amit akar. E jegy női szülötte a saját maga karrierjét is igazgatja, vigyáz a társadalmi helyzetére és a férje útjait is igazgatja. Nagyon dolgos, nagy az ellenállóképessége, kitartó és arra koncentrál, hogy jó eredményeket érjen el mindenben. A Bak nő férje karrierista kell legyen és fontos, hogy küzdjön a vágyaiért. Ő egy domináns nő aki még a férjénél is sikeresebb vagy egyforma státuszban van a férjével.

Bak-hétfő! Erre számíthatsz….

A képzelete sokszor olyan dolgokra készteti önt, melyekre nem is gondolt. Ez a mai nap se lesz másképp. Vesse papírra gondolatait és kövesse õket elgondolása szerint. Minden oka megvan rá, hogy örülhessen hisz nagy változások látszódnak kibontakozni a munka terén. Ezt köszönheti a precíz, kitartó és odaadó munkavégzésének. Kapcsolata stabil lábakon áll. Újságolja el kedvesének az ötleteit és a jó híreket. Töltsék kettesben az estét.

Bika

A Bika jegyében született nő nagyon odafigyel az anyagi dolgokra, szeret jólétben élni és készen áll arra, hogy egy olyan férfi támasza legyen aki sikerorientált. A Bika jegy női szülötte olyan társat akar maga mellé aki ugyanolyan szorgalmas és sikeres mint ő. Minden probléma esetén a párja mellett áll, könnyű egy ilyen társsal sikereket elérni. Pragmatikus nő, olyan kapcsolatot szeret amely stabil, ő egy életre tervez, nem éri be kevesebbel.

Bika-hétfő! Erre számíthatsz….

A mai napon elsöprõ fizikai vonzalmat fog érezni egy olyas valaki iránt, aki már talán régóta jelen van életében, vagy esetleg környezetében. Gondolja át alaposan a dolgot, hogy érdemes-e belevágnia egy új kalandba. Megeshet, hogy ma a pénztárcája is gyarapodni fog. Nem konkrétan kézpénz formájában, de nyugodtan számíthat ajándékra, bónuszra vagy egyéb apróságra. Fogadja el bátran, hisz megérdemli.

Skorpió

A Skorpió jegyében született nő egy olyan férfit akar maga mellett látni aki büszke és akit tisztelnek. Az ő férje feltétlenül többet kell keressen nála, ő csak a bátor és sikeres férfi mellett érzi biztonságban magát. A Skorpió nő nagyon jó vezető, ezért a férjét is jótanácsokkal látja el és bátorítja őt, hogy minél sikeresebbé váljon. Egy ilyen nő mellett nem lehet relaxálni, a szeretett férfi minden akaraterejét össze kell gyűtse és végig kell menjen a sikerhez vezető úton.

Skorpió-hétfő! Erre számíthatsz….

Mai nap könnyedén elõtérbe kerülhet a kalandos, bevállalós énje Kedves Skorpió. Vagy ön szánja el magát vagy egy visszautasíthatatlan ajánlatot kap az egyik barátjától, de a lényeg az, hogy kimozdul a komfortzónájából. A reggelt még ágyban töltötte, de a délutánt már lehet, hogy egy hegytetõn, a felhõk között, vad vizeken, vagy épp egy másik extrém helyen. Találhatott volna magának egy kevésbé veszélyes vagy kockázatos elfoglaltságot is, de higgye el, erre a mai napra sokáig emlékezni fog és gazdag élményekben lesz része.

Forrás

<<< Nézz bele ebbe is! >>>

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.