Ilyen egyszerű! Csillagjegyed szerint ezt kell tenned a sikerért és gazdagságért! Csekkold, hátha...... - Városi Kurír

Sorting by

×

Ilyen egyszerű! Csillagjegyed szerint ezt kell tenned a sikerért és gazdagságért! Csekkold, hátha……

Ki ne szeretne olyan pénztárcát, ami nem üres a hónap utolsó napjaiban sem. Kényelmes élet, remek lehetőségek, nyaralások, saját ház – mindenkinek ez a vágya. Azonban minden csillagjegynek más és más az útja a gazdagság felé. Más szakmákban sikeresek, más szakmákban tudnak tökéletesen kiteljesedni. A legkönnyebben pedig úgy leszünk sikeresek és keresünk sok pénzt, ha olyan területen dolgozunk, ami pontosan passzol a személyiségünkhöz. Mutatjuk is, hogy mik ezek a szakmák, s mit kell tenni az egyes jegyeknek a sikerért, meggazdagodásért!

Hirdetés

Kos

A Kosnak meg kell tanulnia, hogy ne szórja a pénzt. Költsön kicsit kevesebbet, ne kockáztasson feleslegesen – a kaszinókat, játékgépeket és piramisjátékokat mindenképpen érdemes messzire kerülnie.
A legfontosabb szabály számára az, hogy foglalkozzon a pénzügyeivel. Önbizalommal, lelkesedéssel és a kreativitás segítségével a Kos elérhet bármit, az élet bármely területén. Különösen azok a pályák jövedelmezhetnek neki, ahol az eszét kell használnia: politikai pálya, üzleti élet, köztisztviselő, orvos.

…ha már ma hozzálátnál, erre számíts….

Könnyen megtapasztalhatja ma, hogy bizony, önnek is vannak fizikai korlátai, kedves Kos. Mivel kár és nem is túl bölcs szembe menni a természettel, felejtse is el a túlzó teljesítményt, inkább törekedjen egyfajta harmóniára, lüktetésre a teendő között, akkor sokkal messzebbre is juthat!

Bika

A szerencse a Bikának akkor ígér borjút, ha kicsit kevésbé stagnál, ha a maximalizmusa miatt nem veszik el az apró részletek özönében. Ha kicsit nyitottabbá válik és új dolgokat is hajlandó felfedezni, gyorsabban fog meggazdagodni. Mivel a Bika roppant felelősségteljes és képes remek döntéseket hozni, jó karriert futhat be pl. mérnökként, építőiparban, szakácsként, szépségiparban vagy gazdálkodóként.

…ha már ma hozzálátnál, erre számíts….

Ma úgy tűnhet, hogy a megszokottnál is nagyobb önön a teher, kedves Bika. A szokásos feladatain kívül bizony egyéb teendõi is akadnak, amivel, lehet, hogy nehezen tud megbirkózni. Ne habozzon, ha teheti, kérjen segítséget, hogy aztán annál több időt tudjon családjával tölteni.

Nyilas

Nyilas a legjobban akkor jár, ha eladja másoknak a saját képességeit. Hiszen ő mindig próbál mindet új oldalról felfedezni, új ismereteket szerezni, nyelveket tanulni. Ezt a tudásanyagot kellene másoknak is megtanítania, és a tanulás képességét továbbadnia. A komunikációs készsége is kiváló, ezért nagy sikereket érhet el, ha a reklám szakmában helyezkedik el, sportoló, színész lesz.

…ha már ma hozzálátnál, erre számíts….

A szenvedély és a romantika a tetőfokára hághat, kedves Nyilas, mindemellett úgy érezheti, mindenki szereti, s mindenki boldog ön körül, így a mai nap tökéletes lehet egy kis lazításra, pihenésre, kihasználva a környezetében lévő béke szolgáltatta nyugalmat. Kellemes napot, kedves Nyilas!

Bak

A siker kulcsa a Bak esetében az, hogy ne várjon a végtelenségig, ne tervezzen mindent túl. Ambíciózussága viszont nagy előny, mint ahogy szuper koncentrációs képessége is. Ezek olyan erények, amelyekkel egyenes út vezethet a siker felé – ha nem totojázik sokat. Nagyon sikeres lehet tudósként, tanárként, orvosként, mérnökként, de a banki szektorban is.

…ha már ma hozzálátnál, erre számíts….

Kifejezetten nehéz lehet ma együttműködnie másokkal, különösen, ha azt tapasztalja, hogy ők sem igazán hajlandók önnel harmóniában tevékenykedni. A közös munka pedig ma különösen fontos lenne, hogy eredményeket tudjon felmutatni, így nyeljen egy nagyot, kedves Bak, s csak azért is kötelezze el magát a konszenzus mellett!

<<< Belenéznél más horoszkópba is? Itt az alkalom! >>>

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Ilyen egyszerű! Csillagjegyed szerint ezt kell tenned a sikerért és gazdagságért! Csekkold, hátha……

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.