Connect with us

Kerítésen innen

Ilyen hétvégére vágynak az egyes csillagjegyek, de vajon bejön-e nekik?

csillagjegy
Megosztás

A csillagjegyed ezekre a kérdésedre is választ ad: Vajon mivel töltenéd a szíved szerint a hétvégét, a szabadidőt? És mivel töltené a párod? Szívesen meglepnéd ezen a júniusi hétvégén azzal, amit igazán szeret? A horoszkóp csillagjegyed alapján segít a válaszban és a választásban. Persze, ha a következő hétvégét azzal töltenéd, amit te szeretsz a leginkább, akkor minél előbb mutasd meg neki is ezt a horoszkópot. Vidám és örömteli hétvégét kívánunk!

Kos

A Kos csillagjegy szülötte imád nyerni, a leginkább pedig a versenysportokat szereti. Próbálj ki egy új sportot már ezen a hétvégén, meglepődsz, milyen hamar belerázódsz, és mekkora élményt nyújt.

Bika

A Bika nagyon szeret a kezével alkotni. Menj ki és kertészkedj egy kicsit, esetleg főzz valami finomat. Szippantsd be a friss levegőt, ahogy végignézel a frissen ültetett, csodás virágágyáson, vagy ízleld meg az általad készített, fenséges ételt. Persze kínáld meg és varázsolt el vele a szerelmedet is.

Ikrek

Az Ikrek imád olvasni. Nézd meg a könyvtárat, és bökj rá vakon, csukott szemmel a kötetek között egyre. Ha most pörgősebb kikapcsolódásra vágynál, csörgesd össze a barátokat, és ünnepeljétek meg például a születésnapodat. Közös esti sütögetés és vidám beszélgetés – kell ennél jobb program?

Rák

A Rák otthonülő típus, szívesen tölti a családdal vagy kettesben a hétvégéket. A mostani kiválóan alkalmas a művészi vénád bontogatására. Kezdj bele egy új DIY-projektbe vagy fess valami szépet. Ha inkább segítenél, önkéntes munkát is választhatsz, például segíthetsz levest osztani a szegényeknek.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy a társas kapcsolatokból merít erőt. Menj el a barátokkal a hétvégén, kapcsoljatok ki, lógjatok együtt. Buli vagy koncert a barátokkal tökéletes kikapcsolódás lesz. Vagy ha éppen visszafogottabb eseményre vágysz, egy színházi előadás is megteszi.

Szűz

A Szűz nagyon szereti a szabadban tölteni az idejét. Ezen a hétvégén se mulaszd el a kirándulást. Séta, bringázás, jöhet bármi, amihez csak kedved van. Kivéve, hogy a négy fal között lógatod az orrodat.

Mérleg

Jógázz egy kicsit, kedves Mérleg csillahjegyű, rád fér. Próbálj meg külső helyszínt választani, így a természet békéjét is megtapasztalhatod. Ha még ennél is többet szeretnél, a barátokkal töltött Spa-élmény tökéletes kikapcsolódást és felfrissülést hoz a következő hétre.

Skorpió

A Skorpió tudja, hogyan kell mulatni. Most se tégy mást, hívd a barátokat, és menjetek bulizni. Karaoke, házibuli, bármi jöhet. Ha ezen a hétvégén nem érzed magad parti-hangulatban, próbálj ki egy új, kreatív hobbit, például fess, rajzolj vagy barkácsolj valamit.

Még több horoszkóp itt!

Nyilas

Ah, a felfedező Nyilas. Találj valami új helyszínt erre a hétvégére is. Az se baj, ha csak a szomszéd utcáig jutsz, de ha ott még sosem jártál, ideje fölfedezned. Kocsiba is pattanhatsz és spontán, hirtelen ötletből indulj el valamerre. Szállást úgy is találsz, a kalandok meg várnak rád.

Bak

A Bak számára első a családja. Egy laza családi összejövetel tökéletes lehet, hogy felvedd az elejtett szálakat. Piknik, bowling vagy mozi, lényeg, hogy együtt legyetek, együtt töltsétek az időt. Felejtsd el a munkát, lazítsd és pihend ki az egész hét fáradalmát.

Vízöntő

A Vízöntő élete csupa móka és kacagás. A hétvége tökéletes, hogy a barátokkal lógj. Szedd össze a csapatot, és csapjatok egy nagy bulit akár már pénteken. Szombaton egy jó villásreggelivel regenerálódhatsz, vasárnap meg lesz időd kicsit előre dolgozni a jövő hétre.

Halak

A Halak csillagjegy gyűlöli az egyedüllétet. Most se szomorkodj magányosan otthon. Találkozz a rég nem látott barátokkal, ápold a a kapcsolatokat. Önkénteskedhetsz is, ha ahhoz lenne kedved, így amellett, hogy jót teszel, még számtalan új emberrel is összeismerkedhetsz.

Forrás

csillagjegy

Szerző