Sorting by

×

Ilyen nincs, de mégis van! – Ezek a csillagjegyek a flörtölés bajnokai

Ezek a csillagjegyek úgy flörtölnek, hogy talán magad is belepirulsz. Kétségtelenül elbűvölőek, ezért nem egyszerű a kisugárzásuknak ellenállni. Lehengerlő mosolyukkal és egyedi szövegükkel téged is levesznek a lábadról. Esetleg te is a flört bajnokai közé tartozol? A horoszkópból kiderül.

A Skorpió varázsának nem könnyű ellenállni

Ha a Skorpió téged nézett ki magának, menthetetlenül elvesztél. Csípése épp oly veszélyes, mint az apró állaté, amely után a nevét kapta. Valójában meg sem kell szólalnia ahhoz, hogy a csapdájába sétálj, úgy vezet meg, hogy szinte észre sem veszed. Elbűvölő és igéző tekintetével flörtöl, kisugárzása misztikus és titokzatos, önkéntelenül is szeretnéd megfejteni a belőle áradó rejtélyt. Aztán amikor rájössz, továbbra sem tudsz róla semmit, ő a legapróbb részletet is kiszedte belőled. Az ujja köré csavart, és szó szerint elvarázsolt téged.

…vasárnap pedig….

Úgy tűnik, ma nagyon észnél kell lennie, kedves Skorpió, ha mindennel kényelmesen végezni akar. Amennyiben úgy érezné, hogy már reggel elszabadul a pokol, álljon meg egy pillanatra, s szánjon időt arra, hogy részletes tervet és pontos időrendet készítsen, majd a nap folyamán azt kövesse és szigorúan tartsa is be, pontról-pontra, akkor csodákat művelhet!

A Szűz nem olyan félénk, mint amilyennek látszik

A Szűz megjelenésében mindenkor elegáns, könnyed és kifinomult, az ízlése remek. Amilyen visszafogottnak és félénknek tűnhet elsőre, pontosan olyan jól tudja, hogyan viselkedjen és mit tegyen, hogy a flörtölést csak te vedd észre, senki más. Nagyon udvarias típus, lágy és kimunkált minden mozdulata. Magával ragadó és persze ellenállhatatlan, mégsem tolakodó. Miközben megtartja a kellő távolságot, mégis egyre közelebb kerülsz hozzá. Önkéntelenül is keresed a társaságát, mert épp a visszafogottságával hívja fel magára a figyelmet. Nem tudsz róla nem tudomást venni, ő pedig ekkora már elérte nálad, amit akart.

…vasárnap pedig….

A mai napja, rendkívül kiegyensúlyozottan és harmóniában telhet, kedves Szűz, s családja, barátai támogatására is bizton számíthat, így bátran vágjon bele bármibe, amit csak kigondol! Az estét alkalmasint érdemes szűk körben tölteni mindazokkal, akik a legfontosabbak életében, hogy valóban tökéletes legyen ez a nap!

<<< Más horoszkópra gondoltál? Kattints! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.