Ne félj szembenézni az igazsággal! – ilyen szülő vagy a horoszkópod szerint

Milyen szülő vagy?  A horoszkópod megmutatja, mert van aki mindent megenged a gyerekeinek, és van aki inkább túlságosan szigorú, és akkor még nem beszéltünk az arany középutasokról a “Kabos-módszer” (Egy kicsit ebből, egy kicsit abból) híveiről.

Kos

A Kosok valódi vezetők, így a családban is uralkodnak. Jaj annak a gyermeknek, akinek mindkét szülője kos csillagjegyű. Hajlamos vagy folyamatosan parancsolgatni a gyermekednek, pedig nem erre van szüksége, mutass neki inkább példát, amit követhet. Ha a gyermekeid más véleményen vannak mint te, akkor hajlamos vagy addig rágni a fülüket, amíg meggyőzöd őket, hogy neked van igazad.

Bika

A bika stabil, türelmes és megbízható személyiség, aki mindent megtesz a gyermekeiért. Mi több, úgy tűnik, hogy az összes csillagjegy közül a Bika a legjobb szülő, főként az apukák! Megteremti a családi hangulatot, ezért a gyermekei szeretetben és boldogságban nőnek fel. A bika legnagyobb vágya, hogy nyugodtan és boldogan élhessen. A gyermekeinek mindent megad, ő a tökéletes szülő, akire minden gyermek vágyik, mert szeretetben és boldogságban neveli kicsinyeit.

Ikrek

Az ikrek nagyon intellektuális személyiségek, így a gyermekeiket arra nevelik, hogy tanuljanak. Könnyedén megtanítják a fontos dolgokra, de türelmük az nincs, ráadásul nagyon ingadozó a hangulatuk. Ő az a személy, aki körül villámgyorsan megváltozik a hangulat, egy családi kiránduláson, a legapróbb dolog miatt is képes megsértődni, amivel mindenki hangulatát elrontja. Azonban ugyanígy képes fel is vidítani a gyermekeit, ha erőt vesz magán és nem hagyja, hogy a hangulata befolyásolja a családdal töltött időt.

Rák

A rák nagyon érzékeny, ő mindig kapcsolatban van a gyermekeivel még akkor is, ha azok már felnőttek. A gyermekei ezért örömmel mennek haza, mert tudják, hogy mennyire szereti őket és mindig mellettük áll. A gyermekei mindig számíthatnak rá. A féltésével azonban hajlamos megőrjíteni őket. Ő az a szülő, aki tízszer is felhíja a gyermekét, ha éppen tovább tart az edzés, vagy ha nem volt ideje főzni, csak szendvicset hagyott a hűtőben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük