Sorting by

×

Ilyen szülő vagy(leszel), a horoszkópod szerint

Talán nincs is olyan ember, aki ne tenné fel magának időről időre a kérdést, milyen szülő vagyok, vagy ha még nincs gyermeke, jövőidőben: leszek? Mi horoszkópot hívtuk segítségül a válaszadáshoz.

Kos

A Kos szülő kedves, legalább is a horoszkópja szerint, megértő, ámde elég szigorú elveket követ a gyereknevelésben. Mivel mindig mindenben a legjobbat akarja a gyerekének, sokszor túlvállalja magát, és a kicsit is maximalizmusra tanítja. Folyton a védelmére kel, még akkor is, ha nem kéne- igazi testőrként viselkedik. Mindemellett nagyon jó játszótárs, aki imád meséket olvasni.

Bika

Azt mondják, Bikából rossz szülő nem lehet. Ő az a jegy, aki végtelen türelemmel közelít a gyerekekhez. Mindig figyelembe veszi az igényeiket, ezért az ő tempójukban tanítja, és ha nem bírják az elvárásokat, akkor visszavesz belőlük. Azt állítja a horoszkóp, hogy indig kész egy kis mókázásra, az sem zavarja, ha a játék felér egy komolyabb fizikai erőpróbával. Mindent megtesz azért, hogy családja boldog legyen, akár a saját igényeit is visszaszorítja, csakhogy a szeretteinek jó legyen.

Ikrek

Az Ikrek az egyik legpörgősebb jegy, így velük sosem unalmas a gyerekkor. Mivel sokszor meggondolatlanok, felelőtlenül is belemehetnek a gyermekvállalásba, amit lehet később megbánnak. Sokszor türelmetlen és felületes, de ha érett, felnőtt fejjel alapít családot, akkor nagyszerű szülő válhat belőle, aki inkább jó barátja, mint édesapja/édesanyja a gyereknek.

Rák

A horoszkóp szerint a Rák szülő igazán közel áll a gyerekeihez. Talán már túlságosan is, ezért gyakran a kelleténél szorosabban fogja őket, amivel gátolhatja önállóságukat. Nehezen viseli, mikor a csemeték kirepülnek otthonról, mivel annyira ragaszkodik hozzájuk. Viszont szinte mindent feláldoz azért, hogy boldognak tudhassa őket, és ha valamit nem tud nekik megadni, akkor azt az átlagosnál nehezebben viseli.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.