Sorting by

×

Ilyen vagy! – Horoszkóp csak nőknek

Vannak nők, akik kommunikatívak, mások álmodozók, dolgosak, érzékenyek, szórakozottak, vagy éppen mindennek a jó oldalát nézik. Ma megtudhatod, milyen tulajdonságok jellemeznek leginkább, a horoszkópod szerint.

Kos

Kreatív és nagyon könnyen alkalmazkodik. Ha valamit elhatároz, abból nem engedd, mindent megtesz azért, hogy elérje amit akar. Tűzrőlpattant személyiség, valódi harcos, állítja a horoszkóp.

Bika

Nem hagyja, hogy az élet nehéz dolgai felülkerekedjenek rajta, kiáll magáért és a családjáért. Nagyon megbízható, neki a legmélyebb titkainkat is elmondhatjuk, mert ő biztosan nem árul el. Mindig kiáll a szeretteiért, a családja számára a legfontosabb, mindig lehet számítani rá. A bika jegy szülöttei horoszkópjuk szerint is nagyon nőiesek, belőlük csodás feleség és káprázatos anya válik!

Ikrek

Kifogyhatatlan az ötletekből, soha nem unatkozik. Ő egy olyan egyéniség, akire mindenki felfigyel. Mindig van a tarsolyában egy motiváló mondat, így amikor a családban valaki letört, ő biztosan felvidítja.

Rák

A családja a legfontosabb a számára, remek anya és felség. Az olyan kikapcsolódási formákat szereti, amelyek megnyugtatják őt és a szeretteit. A nyüzsgés helyett inkább nyugalomra vágyik. A legnagyobb vágya, hogy a családja boldog legyen. Önzetlen és lelkiismeretes személyiség.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.