Sorting by

×

Ilyen volt, ilyen lett – “Tüzépbarokk kéró” + valamelyik felcsúti Mészáros = “faluszépe kúria”

A mesterségesen duzzasztott miniszterelnök szintén mesterségesen duzzasztott fatornyosa, amit össze-vissza cirka 2.000-en laknak hatalmas átalakuláson ment keresztül. Van Felcsúton minden, amit egy “nagyonúj nagyongazdag” lázálmában elképzelhet: stadion, műtó híddal kilátóval, kisvasút, iskola, ami akkorára sikeredett, hogy az egész falu diákká változhat. Nem csoda, hiszen Orbánon kívül kissrácként a leggazdagabb magyar is ehelyt koptatta a földes utca porát.

… a rokonok….

A két “falusi nevezetesség” ugyan elszármazott a faluból, de mindkét nemzetség hagyott helyben oldalági- és leszármazottakat, akikből lettek a helyi halljakendek. Hadházy Ákos ennek jár utána, amiről folyamatosan tudósítja a közt közösségi oldalán.

“Ilyen volt, ilyen lett… Miután a Gázszerelő és családja szó szerint megvett egy fél utcát Felcsúton, a telkek meseszerű átalakuláson mentek keresztül.

 

Ez a ház pl. 2013-ban még csak egy ízléstelen tüzépbarokk kéró volt. De 2019-ben megvette Mészáros János, Lölö testvére és így immár a kerítés is márványból van, mélygarázs is lett, meg gömbszobrok a körforgalom közepén. Ízléses mondjuk nem lett, de a pénz és a hatalom azért látszik rajta.

Csak a libsibolsi hazaáruló sorosista ellenzék hazudhatja tehát, hogy nem épülszépül magyar hazánk

Ha valakit mégis a kétség gyötör, menjen Felcsútra ámulni, de azoknak, akik ezt valamiért nem tudják megtenni, néhány következő posztban mutatok majd még fejlődést.  Persze ez a vityilló eltörpül a nagy tesó kastélya mellett, de reménykedhetünk a további fejlődésben.

Mészáros János felcsúti önkormányzati képviselő ugyanis néhány éve aláállt a közpénz-zuhanynak és cégei szintén halomra nyerik a közbeszerzéseket.”

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.