Imádkozzunk Törőcsik Mariért! - Városi Kurír

Sorting by

×

Imádkozzunk Törőcsik Mariért!

Ahogy arról a Városi Kurír is beszámolt, az utóbbi időben veszélyesen megromlott Törőcsik Mari egészségi állapota. Most friss információk érkeztek róla ám, ahogy azt a Blikk-ből megtudhatjuk, ezek egyáltalán nem nevezhetők “jó híreknek” sőt!

Hirdetés

Beszámoló az unokától és a volt férjtől

A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész unokája, Járai Máté  aggódik a nagymamájáért,  azt is elmondta, hogyan van Törőcsik Mari.

Jelenleg stabil az állapota, az eredményei pedig hol jobbak, hol picit rosszabbak. Sajnos, nem ez az első alkalom, hogy tüdőgyulladása van, de reméljük, minél hamarabb felépül és kiengedik a kórházból. Eddig minden betegséget legyűrt, bízunk benne, hogy erős, és ezúttal is így lesz.

A Nemzet Színésze elismeréssel is kitüntetett művészt 2017-ben hetekig ápolták a kórházban tüdőgyulladás miatt, most pedig a kezdeti tüneteknél bevitték, nehogy hirtelen sokat romoljon az állapota.

Volt férje és egyik legjobb barátja, Bodrogi Gyula aggódik a színésznőért, napok óta nem tudott beszélni vele.

Sajnos, nem tudták neki odaadni a telefont, az ápolójával, Tamással beszéltem. Azt mondta, Mari jobban van, de azért azt gondolom, ha teljesen jól lenne, akkor ezt már ő maga mondaná el nekem. Biztosan megviseli a tüdőgyulladás, megterhelő lehet ez neki.

 

.Törőcsik

A tüdőgyulladás réme

A tüdőgyulladás világszinten a gyerekek vezető haláloka, ám a gyerekek, idősek és legyengült emberek mellett lecsaphat az egyébként egészséges fiatal felnőttekre is. A tizedik leggyakoribb halálhoz vezető ok még napjainkban is a tüdőgyulladás.

Sokakkal együtt szerkesztőségünk is izgul a művésznőért, és gyors gyógyulást kívánunk!

Törőcsik

 

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Imádkozzunk Törőcsik Mariért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.