Mivel a lista “közkincs”, így Önök is átbogarászhatják, hogyan szavazott Pécsett Hoppál Péter felvetésére – miszerint a humanitás nem kívánatos fogalma egy igaz magyarnak – a közgyűlés.
Fellebben a függöny

Mint azt megírtuk, Hoppál Péter kulturális államtitkár, pécsi Fidesz-elnök a múlt pénteken arra kért minden pécsit, hogy ne adjanak helyet a szerinte Soros eszmeiségét követő Emberség Erejével Alapítványnak. A megfélemlítés ahol kellett, célhoz vezetett, felmondtak nekik. Ne feledjük, ez ugyan az a Pécs, amelyik kulturális főváros volt!

Szégyen! Pécsett győzött a gyűlöletkampány

A szabadpecs.hu így számolt be a történtekről:

A pécsiek nevében fogadtak el nyilatkozat/kiáltvány címszó alatt Páva Zsolték egy  gyűlöletbeszédnek is remekül beillő szöveget. Az ellenzék tiltakozásul nem szavazott a napirendről. Ettől függetlenül azt gondoltuk, sokkal keményebbek lesznek majd. A nyilatkozat levételét a napirendről csak a Jobbik kérte, azt pedig, hogy a kíméletlenül és – szándékosan vagy sem, de végeredményben – hazug módon megtámadott pécsi Emberség Erejével Alapítvány egy rendes, évek óta működő karitatív civil szervezet, amit szemétség most megtámadni, csak  mert kapott pályázati pénzt egy Soros György által alapított alapítványtól, csak Kővári János, az Összefogás Pécsért Egyesület vezetője mondta ki – ok, ő a szemétség szót nem használta, de a lényege ez volt. Gulyás Emil (MSZP) pedig abban maradt egyedül, hogy megjegezze, az egész Soros-ellenes kampány hazugságra épül.

A szabadpecs.hu jóvoltából íme a nyilvános lista arról, hogy Pécs városának vezetői miként gondolkodnak az ügyről. A fideszesek kiálltak a NER 1. számú utasítása mellett, az ellenzék nem szavazott.

Mivel a lista "közkincs", így Önök is átbogarászhatják, hogyan szavazott Pécsett Hoppál Péter felvetésére - miszerint a humanitás nem kívánatos fogalma egy igaz magyarnak - a közgyűlés.
fotó: szabadpecs.hu 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét