Ezt a pofátlanságot! Soros György – kijátszva a Fidesz-hiszékenységet – nem jelentette be előre és hagyatta jóvá a párt illetékeseivel, hogy felnőtt fia ellátogathat-e Brüsszelbe március 20-án. Ez lehet az oka annak, hogy a kormánysajtó szerint a dolog váratlanul történt.

Rögtön rájöttek, hogy mi lehet az utazása célja

A Ripost szerint például

valószínű, hogy az Európai Néppárt Soros által pénzelt, beépített embereit akarja befolyásolni a Fidesz-szel kapcsolatos esetleges szavazás előtt.

Mivel pártunknak és kormányunknak halvány gőze sincs arról, hogy az ifjabbik Soror miért utazik Európába, így a kommunikátorok sajtá kútfőből, tényként közlik, hogy

Nem lehet véletlen, hogy Alex Soros éppen ma érkezett Brüsszelbe, amikor az Európai Néppártban a Fidesz távozása van napirenden. Útjáról az interneten ő maga számolt be. Egyértelmű tehát a helyzet. Alex Soros nem akar kimaradni a Soros-birodalom számára is fontos eseményekből. (forrás: origo)

Kíváncsian várjuk annak magyarázatát, hogy miként és kit fizetett le a gaz gyermek – apja hathatós közreműködésével – azokért a jogsértő dolgokért, amiért az Orbán-kormányt elmarasztalni készül a Néppárt és amiért felvetődött a kizárása lehetősége.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ezek szerint vannak elfajult emberek a Európai Néppártban, akik elfogadják Soros-féle gondolatokat, csak éppen orbán beleegyezését nem kérik ki? És még lélegzetet is mernek venni? Vagy orbán határozza meg a Néppártnak is, hogy mit tehetnek és mit nem? Ez bizony eléggé öntelt beképzelés.

  2. Micsoda véletlen! Á soros terv ugyan már! De bizony van ám, még ugyan! Csak mi abból nem kérünk !

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét