Connect with us

Sport

Indul az EB – A magyar válogatott már szállására hajtatott

EB,
Megosztás

Már csak néhány nap és szombaton a EB-n megvívja első mérkőzését, amely ellenfele Svájc 11-e lesz, a magyar válogatott. A küldöttség Marco Rossi kapitány vezetésével már megérkezett dél-bajorországi szálláshelyére.

Esti érkezés

A csapatot szállító gép egyórás késéssel tudott felszállni a budapesti felhőszakadás miatt, így a tervezettnél később landolt a gép a friedrichshafeni reptéren, amely nagyjából egyórányi útra van a bázistól. A magyarok busza végül 20 óra előtt néhány perccel gördült be a szállodához, elsőként a szövetségikapitány Marco Rossi szállt le.

Vidám fogadtatás

A válogatottat mintegy kétszázan fogadták, többnyire helyiek és néhány környéken dolgozó magyar. A helyi sportklub ifjú növendékei magyar zászlókat lobogtatva várták a játékosokat, miközben azt skandálták, hogy “Ungarn”, azaz németül Magyarország. De voltak olyan helyiek is, akik Liverpool-mezben látogattak ki a fogadásra abban bízva, hogy aláírást szereznek Szoboszlai Dominiktól.

A kapus Gulácsi Pétert és a védő Dárdai Mártont is várták rajongók. Amellett, hogy a szurkolók lelkesen köszöntötték a csapatot, a fogadás része volt bajor népviseletbe öltözött négyfős együttes játéka háromméteres pipaformájú alpesi kürtön.

Ez jön még a héten, szerdán nyilvános edzés, majd szombaton az első meccs.

(Forrás)

Ezeket olvasta már?

EB,

Szerző