Indul nyomozás Schobert Norbert ellen? Feljelentés már van….

Schobert Norbert sok rosszakarót gyűjtött be, akik most látták megfelelőnek az időt, hogy feljelentsék a fitnesz-guruként emlegetett üzletembert. 

Norbi, a potenciális balesetokozó?

A kilenc halálos balesetet követelő ceglédberceli tragédia utózengéseként a Schobert családra rossz szemmel nézők közül valaki feljelentette a családfőt, aki előszeretettel posztol közösségi oldalára vezetés közben.

Mint arról beszámoltunk, a balesetet okozó férfi élőben közvetítette az ütközés és ettől óvnák a vétlen sofőröket a rendőrséghez fordulók.

Igen, szoktam és fogok is!

“Hosszabb utakon valóban előfordul, hogy bejelentkezem a közösségi oldalamon, hiszen remek alkalom a beszélgetésre, azonban mindig ügyelek a biztonságra. A telefont egy rögzített tartóba rakom.

A KRESZ ezt nem tiltja, hiszen a két kezem a kormányon, az utat figyelem, és csak pillanatokra tekintek a kijelzőre. Ezt pedig megtenném akkor is, ha mondjuk ül valaki mellettem, és beszélgetünk.

Akkor lenne gond, ha a kezemben lenne a telefon, mint a balesetet okozó sofőr esetében, vagy ha elmerülnék a kommentek olvasásában.

Hiába kritizálnak egyesek, ezt a szokásomat meg fogom tartani, és garantálom, hogy nem fogok balesetet okozni, ahogy eddig sem” – nyilatkozta a Blikknek az edző.

Elkeserít….

Norbert nehezen tudja feldolgozni, hogy ismeretlen emberek miért utálják őt ilyen vehemenciával:

Elkeserít, hogy ennyi rosszindulatú ember foglalkozik csak velem és a családommal, de úgy döntöttünk, hogy teljesen kizárjuk az ilyen negatív dolgokat.

Schobert Norbi: adjanak a tanárok akkora maflást, hogy leesik a gyerek feje…..

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük