Informatív kormányzati megvilágításban

Szegény, szegény Kormányzófő Úr! Úgy megsajnáltam a kormányinfó közben, hogy a beszéde után hamar el is eredtek, mind sűrűbben záporoztak, azután már patakokban csordogáltak a könnyeim. Mit el nem kell viselnie! Nem is tudom, meddig bírja még… Védjük meg!

Gondoljatok csak bele!

Jön a nyakunkra Afrika és Ázsia! Ránk szabadul az idegen kultúra! És akkor itt Európában, a ma még kifejezetten ellenséges, liberális környezetben – amiben ő sárkányölő Szent Györgyként hősiesen küzd ellene, hogy a rosszak Európát, és az országot, a tisztán keresztény kultúrájú és tisztán magyar, családbarát hont elárasszák idegenekkel – sokan azt akarják, hogy a hazánk is vegyes kultúrájú legyen! Mint az erdélyi fatányéros, amin egy tálban sorakoznak a különböző húsok és a többféle főtt meg sült köret, s a pirított szalonna mellett ott van még a sok tarka-barka savanyúság is! Kész anarchia!
És tudjátok, mi meg nem történt a Kormányzófő Úrral? Például szeretett volna úszni egy jót a nyugodtnak látszó, illiberálisan feszített víztükrű Kárpát-medencében és egyszer csak jött egy nagytestű ragadozó… Ja, magyar ember az is, az ő általa vezetett állam egyik polgára… A származását ne firtassátok, az senkinek se lenne jó! Erős vitája van vele. Megesik, hogy vita van. De képzeljétek, rákényszerítette, hogy vízipólózzanak! A víz fölött csak annyi látszott, labdát dobálnak két kapura, de a víz alatt – alattomban – durva a harc: a ragadozó és csapatának tagjai belerúgnak, ütik-vágják Kormányzófő Urat, még az úszógatyát is lerángatnák róla. Ha tudnák! De hála Istennek felkészült, két gatyát is vett magára, és az alsón, a kevláron jó szorosra kötötte a pertlit. Nem oda Buda!

Mi úgy akarunk maradni, ahogy voltunk

Mivel ő közben jól látszott, transzparenssé kellett tennie ellenfelét, hogy lássák mások is, mit művel a víz alatt. Tán emiatt lett jelképesen kék az a sok, drága óriásplakát.
Nem egységes ám Európa, és nem egy emberként áll mögötte az ország sem. Megosztottak az emberek. Ma még. De azért zömmel bevándorlásellenesek. Mi nem akarunk együttélésről vitázni. Mi úgy akarunk maradni, ahogy voltunk. Az a célunk: kerüljenek többségbe a bevándorlás-ellenesek minden EU-s poszton! Új Európa jön. Véget ér a száz év magányunk! Egyszerű választási matek: a lényeg, hogy többen játsszanak a bevándorlásellenes csapatban, mint a bevándorláspártiban! Ha Manfred Webert még sikerült is bepalizniuk a Soros-egyetemmel, láthatjátok, alakul már a Varsó-Róma tengely. És itt a hős is, Salvini. Aki a tengert is le tudja zárni, a habokon is képes megállítani a migrációt…

A folytatásban, “Nem vitatéma: a törvényhozó hatalmat el kellett választani fizikailag is a végrehajtó hatalomtól!”

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük