Városi Kurír

A napi fontos…

Budapesti hétköznapokKultúra

Ingyenes vetítések esténként a Margitszigeten

Margitsziget
Hirdetés

A Margitszigeti Atlétikai Centrum füvén üldögélve mozizhat ingyenesen a közönség Budapesten keddtől augusztus 14-ig. A Mozisziget idei sorozata spanyol, osztrák, lengyel, észt, cseh, francia és finn vígjátékokat és drámákat tűz műsorára.

Hirdetés
Hirdetés

Az európai kulturális intézetek magyarországi hálózata, az EUNIC Hungary nyáresti vetítésein az elmúlt évek közönségkedvenc filmjeit láthatja a közönség

A történetek között egyaránt megtalálhatók hétköznapi életek és kalandos utazások, de az örök téma, a szerelem sem maradhat el. A szereplők között vannak középkorú házaspárok, nagyszülőkkel élő kiskamaszok, esküvőre készülődő párok, bevándorló kisfiú, vágyakozó hősszerelmes, bátor nők és gyáva férfiak, önmagát kereső egyetemista, kontrollmániás háziasszony, munkába visszatérő háztartásbeli és egy humanoid robot férj is.

Péntek este 8-tól a szlovák Boldog új évet! című filmet vetítik

A film kerettörténete a karácsony és szilveszter közti ünnepi időszakban kezdődik, majd fokozatosan átér a nyári szabadságolások élmény- és eseménydús légkörébe a horvát tengerparton, illetőleg a két főhős esküvőjének és lakodalmának előkészületeinek nem kevésbé izgalmas fázisába…

A sorozat utolsó filmje Paolo Genovese új alkotása, a Szuperhősök (Supereroi) lesz

Története egy középkorú római párról szól, akik próbálják megmenteni kapcsolatukat, átmenteni az időn, ami múlik és gyakran felszínre hoz konfliktusokat, régi titkokat és hazugságokat.

A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítik. A piknikhangulat érdekében pokrócot, plédet, nem törékeny csomagolású ételt-italt érdemes hozni.

Vetítik: https://www.facebook.com/Mozisziget/events/

varosikurir mozisziget22

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comment here