Ha az ember a Liverpoolra gondol, Jürgen Kloppra gondol. Még a riválisoknak is tetszik az a futball, amit a csapata játszik. Az energia, a támadó szellem, az impulzív, attraktív, csúcssebességű futball az ő stílusa.

“KLOPP Hadd szóljon!”

Ezzel a címmel most már magyarul is olvasható

- Hirdetés -

“A világ legszenvedélyesebb futballtrénerének lenyűgöző sztorija”.

Aki csak kicsit is figyeli a világ legjobb futballklubjait, biztosan beleszeretett a Liverpool kispadján ülő Jürgen Klopp személyiségébe.

Klopp a csapat igazi sztárja

Klopp szerződtetése óriási hisztériát váltott ki a városban mind a szurkolók, mind a klub alkalmazottai körében. A Vörösöké lett ezzel az új generáció egyik legjobb edzője, akit már Mainzban és Dortmundban is csodáltak, és akivel, úgy tűnik, minden akadály leküzdhető. Jürgen Klopp hatalmas egyénisége és a futballról vallott “Mindent vagy semmit!” stílusa tökéletes döntésnek bizonyult a Liverpool részéről, így újra futballőrület uralkodik az Anfield Roadon.

“Őszintén szólva, Klopp a csapat igazi sztárja.Ha lehetőség lenne rá, sok rajongónk viselne olyan mezt, amelyen az ő neve olvasható. Ő az arca, a neve a csapatnak. Ha az ember a Liverpoolra gondol, akkor Kloppra gondol. Magával ragadó a személyisége”

– mondta a zseniális edzőről Jamie Carragher, a Liverpool egykori hátvédje.

Lenyűgöző lett ez az életrajz

A “Hadd szóljon!” szerzője, Raphael Honigstein igazi profi. Népszerű futballszakíró, az angol és a német labdarúgás kiemelkedő ismerője. Óriási munkát végzett, hogy krimiszerűen letehetetlen, izgalmas könyvben mutassa be Kloppot. Családtagjaival, barátaival, játékosaival és edzőkollégáival beszélgetett Jürgen Klopp hihetetlen karrierjéről, sikereiről és kudarcairól.

És tényleg: Hadd szóljon!

Érdemes megemlíteni a Klopp-kötet kitűnő magyar fordítását. Balla Judit nagyon jó munkát végzett. A cím pedig már-már teljesen nyílt utalás. Az angol eredetiből: “Klopp Bring the Noise” így lett “KLOPP Hadd szóljon!” Ez a nálunk uralkodó “nemzeti focialista rezsim” minden törekvése ellenére még mindig erős és népszerű Klubrádió közösségének jelmondata.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét