Connect with us

Bulvár

Interaktív Szoboszlai Live – Szívjon egy levegőt a „mesterrel” 9.900 – 149.900 forintért

Interaktív Szoboszlai Live - Szívjon egy levegőt a "mesterrel" 9.900 - 149.900 forintért
Megosztás

Feltehetően azok a srácok, akiknek „megadatott”, hogy Orbán Viktor lássa el őket életvezetési tanácsokkal a minap, ami abban merült ki, hogy „legyetek Szoboszlaik”, nem élhetnek majd a lehetőséggel, hacsak Németh Szilárd bele nem nyúl mérhetetlen zsebébe és befizeti őket a nagy találkozásra. Friss hír, hogy májusban Szoboszlai-közönségtalálkozó lesz!

Focirajongók Mekkája lesz a sportaréna

Lehet készíteni a bukszát, vagy a hitelkártyát, -ki, mit- mert elkezdődött a jegyárusítás az idén épp világsztárrá vált focista, Szoboszlai Dominik közönségtalálkozójára.

Május 30-án a Papp László Sportarénában nemcsak a Liverpool játékosával, hanem az Eb-re készülő magyar válogatottal is lehet találkozni 19 órától, az ígéret egy interaktív talkshow-ról is szól, amin válaszolnak a szurkolók kérdéseire is.

Apró megjegyzés: ha a „kiképzését” mi, mindannyian fedeztük, akkor nem járna ingyen a lehetőség azoknak, akik erre gerjednek?

A hideg kiráz…., (bocs a fanatikusoktól a pikírt belcímért!)

A menedzsment közleményéből kiderült, hogy a közönségtalálkozón ott lesz Szoboszlai édesapja, Zsolt, aki az első edzője volt a harmadmagával alapított klubban, a Főnixben, és ismerteti a képzési módszerét. Esterházy Mátyás menedzser a karrier döntési helyzeteiről beszél. A kapitány, Marco Rossi edzői szemmel értékeli a játékos teljesítményét. Szoboszlait ő tette be először a felnőtt válogatottba, és 2022. novemberében 22 évesen őt nevezte ki csapatkapitánynak. Azóta a magyar labdarúgó-válogatott tizennégy meccsen át veretlen, ebből kilencszer győztek és ötször döntetlent értek el. Európában a magyar fociválogatotté a leghosszabb veretlenségi sorozat.

Jótékonyság

A Szoboszlai Live rendezvény jegybevételéből a szervezők

10 millió forintot ajánlanak fel jótékony célra,

amelyhez

telt ház esetén Dominik és az ügynöksége, az EM Sports Consulting további 10-10 millió forinttal járulnak hozzá, így összesen 30 millió forint kerül majd felajánlásra hátrányos helyzetű fiatalok támogatására.

Szóval nincs más dolgunk, csak, hogy minél többen biztosítsuk a fizetőképes keresletet!

képernyőkép

Mennyi az annyi?

Mielőtt a jegyárakra térnénk, feltűnt az oldalon, hogy az egész cucc erősen behatárolt időintervallummal rendelkezik: 2 óra hosszú lesz! Ez alatt kell szegény focimágusnak lejattolni, beszélgetni integetni a belépőt váltó tömeggel.

képernyőkép

„Biztosítsd be a helyedet az interaktív Szoboszlai Live eseményen, ahol Dominik, példátlan módon, élő talkshow keretében ad interjút, és az Arénához méltó körítés sem marad el!”

-kínálja termékét a weboldal. Tudva, hogy Szoboszlai Dominik alapvetően focista, nem okvetlenül a szavak embere. Ha valaki mélyinterjúra készül, tuti, hogy csalódottan távozik majd. Ennek tudatában nézzük a perkálni valót:

  • a legolcsóbb jegyek 9900 forintba kerülnek, de
  • a jó helyek 29900-ba fájnak,
  • a VIP már 59900 forint, de ha
  • valaki kifizet 149900 forintot egy úgynevezett meet&greet VIP-ért, akkor akár személyesen is találkozhat korunk legnagyobb magyar focistájával, aki a Liverpoollal épp az angol bajnokság megnyerésére hajt.

Szerző