Megint jönnek, inzultálnak, “nemzetileg”, felháborító

Ez az egész egyre pofátlanabb, egyre felháborítóbb – de a híveknek bizonyára tetszeni fog…

Ki hazudik, mit hazudik, miért hazudik?

És megint “a magyar emberek” véleményének adják el azt az “eredményt”, amelyről csak annyit lehet bizonyosan tudni, hogy a Fidesz hazudja majd, és senki sem fog tudni ellenőrizni semmit.

A korábbi inzultációk alapvetően hazug állításokból származó “kérdéseket” tartalmaztak, sugalmazott válaszokkal. Olyan problémákat vázoltak föl, amelyek nem léteztek, vagy alapvetően nem úgy, nem abban a kontextusban, amelyben Orbán feltálalta azt. 

A kilátásba helyezett újabb inzultáció egy szempontból egyenes folytatása a korábbiaknak: megerősítheti a rajongók hitét abban, hogy minden kérdésükre egyetlen válasz képzelhető el: Orbán..!

Felháborító

Ugyanolyan nyavalyás, utolsó csalás, gazemberség lesz, mint a korábbiak. Ugyanúgy játsszák a “demokráciát”, cinikusan, a “válaszolókon” is röhögve.

Ám van valami, amiben ez az inzultáció alapvetően eltér a korábbiaktól, és minden eddigi csalásnál aljasabb: bár a kérdések nyilván ugyanolyan manipuláltak, hazugok lesznek, mint a korábbiak, és a “válaszok” ugyanúgy előre tudhatók, de a helyzet most komoly: nehéz lesz elrejteni, hogy a dolog mélyén valóságos problémával, a lakosság egészségi állapotával való, minden korábbinál hitványabb, lelketlenebb játszadozásról van szó.

Persze, nem feledhetjük, milyen országban élünk: néhány napja kormányrendelet vonta el, alkotmányellenesen, törvénytelenül, az OGYÉI hatáskörét, és egy szélhámos miniszter megítélésére bízta “a magyar emberek” egészségét.

Logikus tehát, hogy olyan ügyben inzultálják a lakosság jelentős részét, amelyben az végképp nem tud dönteni; vélhetően sokan azt sem tudják megítélni, lesz-e tényleges köze a kérdéseknek a valósághoz. Föltételezhető, hogy az “Operatív Törzs” is reklámozza majd az inzultációt…

Olyan kérdéskörről van szó, amelyben kizárólag szakemberek dönthetnének, mégpedig a lakosság bármilyen inzultálása nélkül.

A járvány árnyékában

Az Orbán-kormány napról napra újabb és egyre elképesztőbb gazemberségeket talál ki, s teszi mindezt a járvány árnyékában. Most éppen egyetemeinket bitorolja el, egyebek között.

Naponta hazudoznak az arcunkba; minden nap új aljassággal “terelik el a figyelmet” még nagyobb aljasságaikról…

Hátradőlök, és figyelem: vajon meddig mehet ez így… És reménykedem, titokban, reménytelenül is: talán megérhetem Orbánia végét, bármilyen lesz is az.

 Minden az eddigi nemzeti konzultációkról

felháborító

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Megint jönnek, inzultálnak, “nemzetileg”, felháborító

  • 2021.02.07 - 00:44
    Közvetlen hivatkozás

    Szívesen gyűjtök ismét íveket. A múltkor a 111 lakásos lakótelepen az ívek kb. ⅓-át gyűjtöttem össze. Lehet, hogy többet, de jópárat a postaládámba dobtak: nem tudom, honnan valók.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük