Az alkohol nem új tulajdonságokkal ruházza fel fogyasztóját, csak felerősíti a benne szunnyadó állatot. Ez történt azzal az öntudatlanságig piáló nővel is, aki lekevert egyet az őt megmentő mentősnőnek. Nagy mázlija, hogy nem érdem alapján mentenek életet, hanem kötelességtudatból, válogatás nélkül! Veszélyes foglalkozás a mentősök élete.

[mnky_ads id=”10551″]

Megőrültünk?

Nemrég számoltunk be arról a levélíróról, aki szerint a mentőautók vezetői

“szirénáznak, mint az állatok”.

Az Országos Mentőszolgálat hivatalos facebook-oldalán tette közzé az irományt, ami, ha vicc lenne, csak cikinek mondanánk, de mivel igazi, rémisztő. Akik írták köztünk járnak-kelnek, szavaznak, döntenek a sorsunkról és a jelenlegi rezsim lovat ad alájuk, amitől azt hihetik, hogy rájuk van szüksége a magyarságnak a fennmaradáshoz.

A mentősök „keleti, neveletlen, barbár állatok” – egy „cizellált elme” levele

A mostani esetről is ugyan onnan értesültünk:

“GIGANTIKUS TASLIVAL KÖSZÖNTE MEG A MENTŐK SEGÍTSÉGÉT EGY NŐ

[mnky_ads id=”10552″]

Egy férfi kérte kétségbe esve a mentők segítségét ma hajnalban Budapesten. Barátnője az elfogyasztott alkohol mennyisége miatt elaludt, sőt ébreszthetetlenné vált. A bejelentő, pár kudarcba fulladt ébresztési kísérlete után végül a gyorsan kiérkező esetkocsi személyzetének sikerült felkelteni a lányt, aki azonnal méltatlan megjegyzésekkel illette a mentőket és mindenki mást is.

Sokat látott bajtársaink jól kezelték a helyzetet és igyekeztek megnyugtatni a szitkozódó fiatalt, aki éktelen ordítozással fújt hajnali riadót a környék lakóinak. A minden összefüggést nélkülöző monológnak része volt a segítségül érkező mentőtiszt nő külsejének kritikája is, amiben egy lóhoz hasonlította elhivatott kolléganőnket.

Miután az alpári szavak süket fülekre találtak bajtársainknál, a lány nem látott más megoldást szavai nyomatékosítására, mint hogy egy irtózatos nagy pofont keverjen le a hivatását gyakorló szakembernek.

Az egység rendőri intézkedést követően végül stabil állapotban szállította az ittas nőt kórházba, ahol a beteg átadása után a mentőtiszt sérülését is megvizsgálták.

Mielőbbi felépülést kívánunk!”

GIGANTIKUS TASLIVAL KÖSZÖNTE MEG A MENTŐK SEGÍTSÉGÉT EGY NŐ Egy férfi kérte kétségbe esve a mentők segítségét ma…

Gepostet von Országos Mentőszolgálat am Freitag, 22. Juni 2018

Könnyű ám hibás leegyszerűsítő magyarázat csak az alkoholt, vagy más tudatmódosító szert  hibáztatni az ilyen és ehhez hasonló esetekért. A mentősök elleni támadások megszaporodása  is azt jelzik, hogy a társadalom hangulata egyre feszültebb, egyre nő az útjára engedett agresszivitás.

Piára, nemzeti Magyar! – 70 milliót kapott a Pálinka Nemzeti Tanács

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét