Ismerje meg önmagát! Válassza ki, amelyik elsőre megragadja és sok minden kiderül…..

Ha kíváncsi arra, hogy mi jellemzi leginkább az élethez és embertársaihoz való viszonyát, hogy mit szeretnek és mit nem annyira az Önt körülvevők, érdemes pár percet rászánni a az alábbi kérdezz-felelekre. Önismeret alapfokon.

Válassza ki, hogy melyik a legszimpatikusabb fa a képen, jegyezze meg a számát és keresse ki az alábbi felsorolásban. Ennyire egyszerű és reméljük hasznára válik.

1. Felelősség és kiegyensúlyozottság

Felelősségteljes személy, általában minden dolgot humorosan és lelkesedéssel old meg, ezért könnyebben túlteszi magát az akadályokon. Nyugodt, kiegyensúlyozott ember, ami egyrészt előnyt, másrészt pedig hátrányt jelent az Ön esetében, mert inkább hallgat, mintsem harcol az igazáért. Mivel jóindulattal fordul mindenki felé, bensőségesek a kapcsolatai a munkahelyén és a családi életedben is.

2. Együttműködés és bölcsesség

Olyan ember, aki a legtöbb embertársával megérteti magát, ez egy olyan különleges tulajdonság, amely előnyére válik. Türelmes és empatikus, meg tudja hallgatni az Ön körül  lévő emberek mondanivalóját és hasznos tanácsokat tud adni nekik. Sajnálatos módon egyes emberek kihasználják a jóságát.

3. Nagylelkű és intelligens

Nagylelkű ember, olyan aki mindig segít másokon a bajban. Az intelligeciája és az ösztönei mindig segítenek megtalálni a legjobb megoldást, bármilyen problémára. Racionális, mindent átgondol azért, hogy elkerülje a kellemetlen helyzeteket.

4. Érzékenység és kreativitás

Olyan ember, aki kitűnik a tömegből a kreativitásával és az inspiráló ötleteivel. A kreativitása segítségére van a nehézségek leküzdésében, ezért az életútja egyszerűbbnek tűnik. Jó hozzáállásával tudatosan átvészeli az akadályokat és könnyebben eléri a céljait.

5. Szorgalmasság és munkakedv

Szorgalmas, dolgos ember és ez nagy segítségére van az életben, amibe fog, azt siker koronázza. Bármit el tud érni, amit igazán akar, ez sokat segít abban, hogy rövidebb idő alatt legyen sikeres abban, amibe belefogott.

6. Képzelet és pontosság

Dinamikus, aktív és energikus személy főleg, ha munkáról van szó. Nem az az ember, aki a könnyebb utat választja. Nem fél a munkától! Ez a képessége segíti, hogy mindenben maximális teljesítményt nyújthasson. Az Ön körül élők csodálják ezt a tulajdonságát.

(forrás: bidista.hu)

Ön szerint melyikük a gyerek édesanyja? – Önismereti teszt

Szeretné tudni, hány éves az agya? Itt az alkalom!

Jó megfigyelő? Hány számot lát a képen? A legtöbben csak 3-at vesznek észre, pedig ennél több van!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük