Sorting by

×

Itt a heti horoszkóp- nem aprózzuk el

A Kos kényes témát hozhat felszínre, a Szűz figyelmét a pénzügyek kötik le. Ezen a héten mindenki körül felkavarodik az állóvíz. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében sort kell kerítened egy beszélgetésre, amely a családoddal, vagy egy romantikus kapcsolatoddal lesz összefüggésben. Mindehhez pedig valószínűleg kénytelen leszel felhozni egy olyan témát is, amely talán eddig ebben a körben tabunak számított. Talán eljött az ideje, hogy napvilágra kerüljön egy ügy, amiről mindenki tud, de senki sem beszél róla. A hét második felében egy jó hír lelkessé és optimistává tehet, de a kezdeti örömet felválthatja az aggodalom, hogy meg tudsz-e felelni azoknak az elvárásoknak, melyek most előtted állnak. Ne aggódj, ha vannak is hiányosságaid, azokat igen hamar pótolni tudod azzal, hogy képzed magad a területen. Mivel gyorsan tanulsz, gondot ez biztosan nem fog okozni.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében ébernek és nagyon körültekintőnek kell lenned, mivel könnyen válhatsz szándékos, vagy véletlen félrevezetés áldozatává. Ezekben a napokban légy kifejezetten óvatos, ha olyan híreket hallasz, melyeket könnyű elhinni, mivel egyszerűnek tűnő megoldást, vagy magyarázatot kínálnak egy valójában bonyolult problémára. A hét második fele jó hírekkel szolgál számodra és ezek a hírek új terveket, új elképzeléseket hozhatnak az életedbe. Ezek a napok jó alkalmat adnak kutatásra, friss információk beszerzésére és arra is, hogy új irányt adj az életed egy részének. Most egy régi barátság felmelegítésével egy kölcsönösen előnyös lehetőség tárulhat fel előtted.

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első fele izgalmat hoz a magánéletedbe, de nem biztos, hogy úgy, ahogyan te ezt szeretnéd. Lehet, hogy most némi rizikót is be kell vállalnod azért, hogy a dolgok ismét visszakerüljenek a rendes kerékvágásba. Ne aggódj az eredmény miatt, bármi is lesz, legalább kiderül, aminek ki kell derülnie. A hét második felében egy történet, vagy egy hír kapcsán meglágyulhat a szíved és talán leküzdhetetlen vágyat érzel arra, hogy segítséget nyújts valakinek. Az együttérzés és a segíteni akarás az egyik legszebb emberi tulajdonság, de ha azt akarod, hogy a segítséged pontosan úgy hasznosuljon, ahogyan kell, tájékozódj. Nem minden az ugyanis, aminek elsőre látszik. Segíts, ha tudsz, de tedd mindezt okosan!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében egy kisebb csalódás érhet, amit az okozhat, hogy falba ütközik egy elképzelésed megvalósítása. Te azonban nem vagy az a típus, aki túlságosan hamar feladja egy ilyen helyzetben. Nagyobb ellenállást nagyobb nyomással lehet legyőzni, ha pedig ez sem elég, más utat kell keresni. Mindig van egy másik megoldás, ezt ne feledd! A hét második felében jó esélyed van arra, hogy megkönnyebbült optimizmussal tekints a körülöttünk lévő világra. Mindennek alapja pedig valószínűleg egy siker lesz, melynek eredményeképpen most egy kis időre legalább elégedetten dőlhetsz hátra, elmondva, hogy ezt remekül csináltad. Számíthatsz ajándékokra, gratulációkra, bókokra és új ajánlatokra is!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.