A Kos stresszes, a Bika majd kicsattan és Ön? – Itt a keddi horoszkóp!

A kávé már a kezében gőzölög, mi kell még? Ja, persze, egy üdítő horoszkóp, hogy ne érje váratlanul, ami ma történhet, vagy történik Önnel. Nosza, nézzen bele!

Kos

Jó hírekre számíthat, aminek köszönhetően percről-percre jobbá válik majd a hangulata. Ettől függetlenül vigyázzon, hogy ne ragadja túlságosan magával a képzelete. Álljon két lábbal a földön.

Semmi másról nem képes beszélgetni a barátaival, mint a szerelméről. Gondolkodjon el arról, hogy nem lehet, hogy ez kissé már zavarja őket?

Töltsön el kis időt az otthonában is, mert mostanság folyamatosan úton volt. Vigyázzon a bőrére. A covidtól való félelem stresszének jelei kezdenek megmutatkozni az arcán, tegyen ellene, mielőtt túl késő lenne.

Bika

A csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve, ezért aztán nem is csoda, hogy remek hangulatban van. Használja ki minél jobban ezt a periódust, és élvezze ezt a nagyszerű napot.
Eléggé húzós napja van a munkahelyén, de nem hagyja, hogy eluralkodjon önön a stressz.

Minden problémát hideg fejjel, nyugodtan old meg.

Ha nem tetszik önnek, amit a tükörben lát, tegyen ellene!

Ikrek

Kerülje az olyan tevékenységeket, amik nem okoznak örömet önnek, és na hagyja, hogy mások önre erőltessék az akaratukat. Természetesen azért viselkedjen udvariasan, és nem bántson meg senkit a környezetében. Az lenne a legjobb, ha valamilyen békés, kellemes elfoglaltsággal töltené el a szabadidejét.

Ne féljen az ismeretlentől. Rá fog jönni, hogy a kalandos tevékenységek a legizgalmasabbak.

Ne legyen dühös, se csalódott már rögtön a nap kezdetén, hiszen így csak önmaga helyzetét nehezíti meg.

Rák

A csillagok állása most kedvező önnek, ezért ez a periódus különösen alkalmas a fontos döntések meghozatalára. A karrierje alakulása és a magánélete terén is jelentős aktivitásra számíthat.
Ma is kifejezetten jó lesz a hangulata, ha teheti, egyen ki egy szabadnapot, vagy legalább rövidítse le pár órával a munkaidejét. A felszabadult órákban sétáljon egy nagyot, amíg az idő engedi. Ha fogyni szeretne, ne egyen készételeket, inkább egészséges, friss ételeket válasszon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük