Itt a lehetőség a csillagjegyek képviselőinek, hogy visszanézzék a napjukat

Így estefelé érdemes néha minden csillagjegynek visszanézni a napra, és megláthatja mennyire sikerült a nap ígéreteit “bevasalnia”.

Kos

Minél inkább próbál nyomást gyakorolni rád a környezeted, hogy meghozz egy döntést, neked annál több időt kell adnod magadnak gondolkozni. Mutasd meg nekik, hogy te vagy a saját főnököd és nem más.

Bika

Abban az esetben, ha dolgoznod vagy munkával kellett foglalkoznod a hétvégén, biztos lehetsz benne, hogy jutalomban részesülsz majd érte. Ne feledje azonban egyik csillagjegy sem, hogy az elvek fontosabbak a pénznél.

Ikrek

Ne aggódj amiatt, ha valami a mai napon nem jön össze. Ez csak az univerzum jelzése lesz arra, hogy nem szabad sürgetni a dolgokat. Minden a maga idejében érkezik az életedbe. Ez a késedelem talán éppen a te érdekedben dolgozik.

Karma itt, karma ott!

Rák

Nagyszerű, hogy az önbizalmad nagy, de emiatt ne ess abba a hibába, hogy olyasmit ígérsz, amit nem tudsz betartani. Nem vetít rád jó fényt, ha egyik nap garantálsz valamit, majd a másik nap lemondod.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ne hagyd abba az olvasást a cikk a következő oldalon folytatódik!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse