Sorting by

×

Itt a nagy áprilisi pénzhoroszkóp – Több csillagjegynek pénztárca cserére lesz szüksége!

Mi várható a horoszkópod szerint az anyagiak terén a tavasz második havában? Új lehetőségekkel és pénzforrásokkal teli hónapnak ígérkezik az április, aminek heteiben érdemes lesz változtatni, kockázatot vállalni, valamint átgondolni a túl szép ajánlatokat, ezzel elkerülve a kudarcokat. Te vajon mire számíthatsz az anyagiak terén? A csillagjegyed alapján kiderül!

Kos

Áprilisban a csillagok megteremtik annak lehetőségét, hogy egy új útra lépj, ezért megéri minden erőddel a feladataidra koncentrálnod, valamit felszínre hoznod a rejtett képességeidet! Tégy meg mindent a céljaid eléréséért a tavasz második havában. Áprilisban a körülmények adottak lesznek a sikerhez, de azt csak akkor érheted el, ha eldöntöd, hogy pontosan hova szeretnél eljutni! Ugyanebben az időszakban alakíthatod át a függőben lévő pénzügyeidet, de a vagyonod növelésére is lesz lehetőséged. A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a április 4-től 19-ig tartó időszakra. április 3-ig, majd 20-tól spórolj!

Bika

Olyan értékes információkat gyűjthetsz áprilisban, amelyek felhasználásáról később dönthetsz. Ezekben a hetekben érdemes lesz odafigyelned minden apróságra, ugyanis azok egy kirakós részletei lesznek, ám a teljes képet csak júniusbqn fogod meglátni, és csak a nyár utolsó havában használhatod fel az áprilisban szerzett tudást. Most légy előrelátó és összeszedett! A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a április 4-től 19-ig tartó időszakra. Április 3-ig, majd 20-tól spórolj!

Ikrek

Ha áprilisban több oldalról megvizsgálod ugyanazt a dolgot, akkor rájöhetsz arra, hogy a kérdéseidre a válasz végig ott hevert a lábaid előtt. Ez elsősorban a pénzzel kapcsolatos ügyeidre fog vonatkozni. Ha ezt szükségesnek érzed, akkor bátran lépd át a küszöböt, ugyanis meg fogod kapni az azért járó jutalmat. A hónap második felét mindenképpen megéri aktívan töltened, mert ezzel anyagi hasznot szerezhetsz! A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a április 4-től 19-ig tartó időszakra. Április 3-ig, majd 20-tól spórolj!

Rák

Április első napjában ne hozz fontos döntést az anyagiakkal kapcsolatban, még akkor se, ha a környezeted vagy az idő sürget! Lehetőleg szerződést se köss, ne fogadj el új munkát és ne higgy a túlzó ígéreteknek, mert mindez kudarchoz vezethet! Április 8-tól 16-ig már bátran igent mondhatsz minden feladatra, mert azokkal jól fogsz boldogulni. A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a április 4-től 19-ig tartó időszakra. Április 3-ig, majd 20-tól spórolj!

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.