Itt a pünkösdi horoszkópod

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Indul a giga-pünkösdi hétvége! Az időjásjelentést is csupa jót ígér nem beszélve arról, hogy  jólérezni mindenhol lehet magad! Csak pozitívan, hiszen tudod: amit adsz, azt kapsz! Olvasd, mit mond a horoszkópod!

Kos

Ezen a hosszú hétvégén egyre szerelmesebb hangulatba kerülsz. Ha van párod, akkor oszd be úgy az időt, hogy minél többet legyetek kettesben! Így nem zavarhat senki és semmi, vagyis csak egymásra figyelhettek. Sétáljatok kézen fogva, üljetek be egy cukrászdába! Egyetek egymás tortájából, nyaljatok bele egymás fagyijába! Mindez közelebb hoz titeket egymáshoz, és kiderülhet, hogy a szenvedély még nem hunyt ki. Amennyiben keresed még a párodat, utazz el! Az út során, vagy ahova mész, rátalálhatsz. Nem kell semmi mást tenned, csak járj nyitott szemmel és szívvel! Ne nézz senkire előítélettel, ugyanis ezzel a nagy őt rostálhatod ki. Hiszen ő „álruhában” is beléphet az életedbe…

Bika

Szerencsére ez a pünkösdi hétvége jó hosszú lesz, vagyis nem kell sehova sietned. Ne kapkod -int a horoszkóp is. Mindent ráérősen, kényelmes tempóban intézz! Ez nemcsak azért tanácsos, hogy ne idegesítsd magad feleslegesen, hanem azért is, mert egész hétvégén balesetveszély leselkedik rád. Ezt most vedd komolyan! Nem kell stresszelned magad, elég, ha óvatos és körültekintő leszel. Emellett jusson időd a semmittevésre is! Ülj ki a kertbe egy jó könyvvel! Óvatosan napozhatsz is, de vigyázz, mert erős a nap! Ne lepődj meg, ha az érzékeny emberek körülötted ingerültek lesznek. Főleg a gyerekek viselhetik rosszul ezt a feszültséget. Jó lenne, ha megnyugtatnád őket. Ne feledd, hogy te jelented a biztonságot.

Ikrek

Nem lesz feszültségmentes ez a hétvége, de komolyabb okod nem lesz panaszra. . Ez nemcsak a születésnapod közeledtét jelzi, hanem azt is, hogy innentől magadra találsz, és ismét derűs leszel. Meglepő módon népszerű leszel. Pedig nem kellene meglepődnöd, hiszen téged sokan kedvelnek. Ezt bizonyítja az is, hogy egyre több ember keres meg, hogy találkozz, beszélgess vagy dolgozz vele. Hétvégén megteheted, hogy azokkal „randizol”, akik jó hatással vannak rád. Most nem vagy köteles „jó pofát vágni” olyanokhoz, akiket nem csípsz. Nagyon vigyázz a pénzedre – szó szerint és átvitt értelemben is!

Rák

Jogos, ha most szeretnél világgá menni. Annyi családi, magánéleti feszültség fog ezen a hétvégén kicsúcsosodni, hogy úgy érezheted, nem bírod. Három dolgot tehetsz: 1. Felkészülsz rá. A feszültség tudatosításával kihúzod a „méregfogát”, vagyis kiveszed az erejét, intenzitását. 2. A legnehezebb pillanatokban sem feleded, hogy kiket szeretsz. Velük elnéző leszel. 3. Mindenáron szakítasz időt a pihenésre. Keress olyan kikapcsolódási módot, amely felderít! Pl. menj ki a kertbe vagy a természetbe! Minél több zöldet látsz, annál nyugodtabb leszel. Foglalkozhatsz a lakásoddal is. Egy új függöny vagy szobanövény friss hangulatot varázsol a szobádba. Ettől jobban fogod érezni magad, igéri a horoszkóp.

Kapcsolódó

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse