Itt a változások nyara! - ígéri a horoszkóp.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Itt a változások nyara! – ígéri a horoszkóp….

2022 nyara sikereket tartogat több csillagjegy számára, az ő életük nagy változás előtt áll, végre megvalósíthatják az álmaikat. Lássuk közöttük vagy-e?

Hirdetés

Bak

A Bak jegy szülöttei a 2022 nyarán reflektorfénybe kerülnek, végre learathatják az elmúlt években befektetett munkájuk gyümölcsét. Az új évben e jegy szülöttei sokkal magabiztosabbak lesznek, jobban fogják érezni magukat a bőrükben, sok új lehetőség adódik számukra. sikerekkel teli nyarat ígér a horoszkóp a Bak számára szakmai és magánéleti dolgokban is. Az egyedülállók megismerkednek a nagy Ő-vel, aki pedig párkapcsolatban él azoknak a kapcsolatuk megerősödik.

Skorpió

A Skorpió jegy szülötteire is nagyon szerencsés nyár vár, mindenben sikeresek és szerencsések lesznek. Az év hátralévő részében is tele lesznek energiával ez fogja segíteni őket abban, hogy szakmailag és a személyes életükben is sikereket érjenek el és minden olyan álmukat valóra váltsák amelyek már régóta foglalkoztatják őket. A Skorpiók előtt számtalan lehetőség nyílik meg és a családi életükben is egyre nagyobb szerepet kap a szeretet. E jegy szülöttei intelligens emberek, most nagy hasznát is veszik majd a tudásuknak. A nyár minden szempontból szerencsés lesz a Skorpió számára, reflektorfénybe kerülnek és ragyogni fognak a megelégedettségtől.

Mérleg

A Mérleg jegy szülöttei is a szerencsés csillagjegyek közé tartoznak, ők tele lesznek jobbnál jobb tervekkel, a megkezdett dolgaikat is befejezik, számtalan sikerben lesz részük. Nagyon fontos, hogy e jegy szülöttei a megfelelő időben cselekedjenek, mert  most a szerencse nem hagyja el őket. Ők olyan emberek akik tárt karokkal fogadnak minden új dolgot, ezért sikereknek és jólétnek fognak örülni az elkövetkező évben.

Szűz

A Szűz jegy szülöttei most nagyon jó formában lesznek ígéri a horoszkóp, rengeteg olyan új ötletük lesz amelyekkel sikereket fognak elérni, főképp a pénzügyekben számíthatnak nagy sikerekre, jelentős jövedelmet teremtenek maguknak. Ez a nyár a Szűz jegy szülöttei számára is sikeres, szerencsés lesz.

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Itt a változások nyara! – ígéri a horoszkóp….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.