Az jár a legjobban, aki a soron következő hosszú hétvégét vízpartra tervezte. Marad a kánikula és az esti tűzijátékot sem zavarja meg semmi.

Lássuk részletesen!

Augusztus 20-a közeledtével egyre inkább kíváncsiak vagyunk az „ünnepi időjárásra”. Már a címből is kiderül, hogy a következő napokban elkerülik hazánkat az időjárási frontok. Tehát nem kell számítani semmilyen veszélyes időjárási eseményre? Lássuk a részleteket!

Csak helyenként fordulhat elő zápor, zivatar, a szél zivatarok környezetében lehet erős vagy viharos – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzésében.

Pénteken sok napsütés várható.

Elsősorban az ország keleti felében valószínű helyenként zápor, zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 14-20 fok között várható, de helyenként ennél is hűvösebb lehet a hajnal. A legmagasabb hőmérséklet 28-32 fok között valószínű.

Szombaton is napos idő lesz,

elsősorban a déli és az északkeleti határvidéken alakulhat ki néhol zápor, zivatar. A leghidegebb órákban 14-20 fok lehet. Napközben 29-33 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap is napos idő lesz,

néhol alakulhat ki zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 15-21, a maximumhőmérséklet 29-33 fok között alakul.

Augusztus 20-án, hétfőn sok napsütés várható,

legfeljebb egy-egy helyen fordulhat elő zápor, zivatar. A leghidegebb órákban 14-20 fok lesz. Napközben 28-33 fokig melegszik a levegő.

Budapest térségében

a következő napokban gomolyfelhős, napos idő várható. Vasárnap fordulhat elő zápor, esetleg zivatar, egyébként nem valószínű csapadék. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. Hajnalban 18, délután 32 fok körül alakul a hőmérséklet.

Operatív törzs törpöl azon, hogyan legyen szuperbiztonságos az augusztus 20-ai tűzijáték!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét